Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat önümüzdeki günlerde sevdiğiniz insanla güzel ortamlara girme ve hoşunuza gidecek faaliyetlere katılma şansınız olacaktır.

Bugünyaşamınızda bazı anlaşmalara varabileceğiniz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük işlerinizde ve planlarınızda bazı zorluklar ortaya çıkabilir.

Maddi konularda sabah saatleri küçük bir girişimde bulunabilirsiniz ve bu konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok hesaplı davranmayı tercih edecek ve harcamalarınızı dengelemek isteyeceksiniz.

Bugün hayal gücünüzü verimli olarak kullanmalı ve içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu ve huzurlu olacaksınız. Bazı kararlar alabilir , yarım bıraktığınız bir işinizi halledebilirsiniz. Öğle saatlerinde bir akrabanızı ziyarete gidebilir ve ondan hayırlı haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz dostlarınızdan davet alabilir fakat randevunuz olduğunuz bahane ederek onların davetini reddedebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, parasal konular ve aşk hayatınızı birebir ilgilendiren konular üzerinde daha dikkatli olmanız gerekir. Bazen garip bir yalnızlığın üzerinize çöktüğünü düşünürsünüz. Kendi kendinize durumunuzu kurgularsınız. Eskiye dönmenin, o yanlışları bir daha yaşamanın iyi olmayacağını bilirsiniz. Ancak yeniye yer açamadığınız için, eskiyi ister istemez hatırlarsınız. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, hem maddi hem ailevi konularda yeni bir şeyler yaşama, oluşturma arzumuzun işaretçisidir. Gönlümüzde, niyetimizde olanla buluşmak isteriz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konularda durumumuzu gözden geçirerek ona göre hareket etmenin, kararlar almanın önemini vurguluyor. Yoksa açılabilir, sonra da zorlanabiliriz. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, maddi konularda rahat yaşama, özgürce hareket etme arzumuzu işaret ediyor. Ancak toplumsal hayatta bir çok kişiyle yan yana yürümekte, hedefimize varmakta bir hayli zorlanıyoruz. Bu saatlerde yine bu konular gündem maddemizde yer alabilir. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Planlarınız uygularken, kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Odaklaşacağınız konularda başarılı bir çalışma içine gireceksiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir. Bu durum sizin için çok zor görünse de, bir taraftan da özgürlüğünüzü kazanmanız anlamına gelebilir. Daha dikkatli düşünmek gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek elinizde. Parasal konular üzerinde daha fazla durmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ciddi rekabetle karşı karşıya kalacaksınız. Özellikle duygusal dünyanızı başkaları yönetmeye çalışacak. Partnerinizle aranızda gerginlik başlayacağı gün de denilebilir. Bugün kuralcı yönünüzü yok etmelisiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsızlık yaşamaya müsait bir enerjide olduğunuz bugün, hayattan beklentilerinizi bir an evvel yaşamak, hayatınızdaki ikili durumların netleşmesini sağlamak ve artık belirli kararlar almak istiyorsunuz. Bugün herhangi bir konuda başkalarına fikir danışmak yerine kendi iç sesinizi dinleyerek hareket edin, para ve maddi konularda şansınızın açık olduğu bir gündesiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sizi en çok parasal alanda etkileyecek. Parasal konularda kendi başınıza karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Başkalarının parasıyla uğraşırken sizin elinize para geçebilir.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkisi ile, finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de sevdiğiniz kişiye özle ve de pahalı bir hediye almak için dükkan dükkan gezebilirsiniz. Kendinize yeni maddi kaynaklar yaratmak adına başka insanlardan fikirler alabilirsiniz. Eğer ki bu hafta elektronik, haberleşme aracı alacaksanız kazıklanmamaya dikkat edin

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>