Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bir süredir görüşemiyordunuz. Fakat bugün onunla görüşme fırsatı bulabileceksiniz. Onu görmek sizi oldukça sevindirecek. Bugün sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı değişikler gündemde. Bu değişiklikleri hoş karşılamıyorsunuz fakat kendinizi çaresiz hissediyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili girdiğiniz bir sınavın sonucunu öğrenebilirsiniz.

Para konularında oldukça tutumsuzsunuz. Bu yüzden sıkıntı çekiyorsunuz. Bu sıralar harcamalarınızı azaltmalı ve gelirinizi arttırıcı çözümler düşünmelisiniz.

Bir arkadaşınızın davranışları sizi çok sinirlendiriyor. Sakin olmalı ve sinirlenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için genel olarak huzurlu bir gün olacak. Sıkıntı ettiğiniz , endişelendiğiniz bazı konularda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu durum sizi oldukça rahatlatacak. Ailenizden birinin sağlık problemleri aklınıza geldiği zamanlarda biraz sıkıntı duyabilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay, prensiplerinize verdiğiniz önemin işaretçisi. Ciddiyet ve sorumluluk duygusu bir hayli yoğun.  Etrafınızdaki insanların size karşı saygılı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendinizle çelişmezsiniz. Duygularınız ve istekleriniz aynı doğrultudadır. Saat 04:31 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, sorumluluklarımızı hatırlatıcı olduğunu vurguladığı gibi, bizimhayatımız ve ilişkilerimizi gerçekçi bir şekilde ele almamız gerektiğini söylüyor. Saat 13:49 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Saat 21:24 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz.  Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Zorlukları geride bırakmamızı sağlayacak gelişmeler dileğimle,

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda ise ufak tefek olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Bu güzel enerjileri akıllıca değerlendirir başkalarının etkisi altında kalmadan güvenle hareket edebilirseniz kendi şansınızı kendiniz yaratabilir ve kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün eş yada sevgilinizi yargılar tarzda hareket etmekten kaçının. Kırmak yıkmak her zaman kolaydır ama emek verip yapılandırmak zordur. Kırdığınız bir kalbin içinde ne kadar yer alabilirsiniz bunu bir düşünüp davranışlarınızı bu doğrultuda belirleyin…

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konuda ilerlemek veya hangi konuları toparlamak istiyorsanız, dışarıdan yardım beklemek yerine kendi kendinize harekete geçmenizde fayda var. Zira, sizdeki yetenek ve çalışkanlık zaten çok az kişide vardır. Yaratıcılığınız yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün içerisinde karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek veya spritüel alanlara ilgi göstermek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere dikkat etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel yönden önem verdiğiniz konulara dikkatinizi verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hayal kuracağınız zamanlar var. Sezgilerinizle olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde gizli kalmış konular gündeme gelebilir.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları mutlu etmeye çalışmak yerine gerekirse sizi mutlu etmeye çalışacak paylaşımcı dostlar edinmeye bakın kendinize.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebileceğiniz, yakın dostlarınız ve partnerinizle keyifli etkinliklerde yer alabileceğiniz, yakın çevrenize zaman ayırarak mutlu bir zaman geçireceğiniz bir enerji sözkonusu iken, çevrenizin size söylediği her şeyi içselleştirmemeli, üzerinde durmamayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, sorumluluklarınız sizi fazlasıyla bunaltabilir.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanacak. Akrabalarınızdan haberler alabilir, kitapçıları gezebilirsiniz. Bugün özel hayatınıza dikkat! Minik kıvılcımlar büyük yangınlara dönüşebilir. Özgürlüğünüze çok daha fazla düşkün olabilirsiniz. Bugün kendinize müdahale edilmesine pek izin vermeyebilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 16" R
Ay
Koç
14° 34' 00"
Merkür
Koç
20° 03' 28"
Venüs
Boğa
07° 51' 09"
Mars
Koç
04° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 02' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 00"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 06"
Lilith
Başak
23° 57' 17"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>