Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgileriniz bugün çok kuvvetli olacak ve sevgilinizin bazı hareketlerini önceden kestirebileceksiniz. Bu durum sizin için faydalı olacak ve hatta bazı olumsuzlukların gelişimini böylece durdurmanız mümkün olacak.

İş yerinizde bugün olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün ortaya çıkabilir.

Bugün maddi konularda oldukça başarılı fikirler üretebileceksiniz ve gelişmeler olumlu yönde olacak. Senetlerle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Trafikle ilgili konularda bugün çok dikkatli olmalısınız. Özellikle bu günlerde kafanızı toparlayamıyorsunuz ve bu durum bazı tehlikelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği en güzel hediye olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise; Artan sorumluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoruyor olsa da, Bu sürecin sonunda bunun mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu süreçte sabırlı olmanız gerekmekte.

28 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe, saat 05:00 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 16:37-21:47 arası kısa sürece Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size -Harikasınız diyebilirim. Saat 21:47 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde geçişine başlayacak. Kişisel anlamda enerjiniz yükseldiği için, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Enerjinizi hangi alanda kullanmak istiyorsanız, önümüzdeki iki gün boyunca başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bazı Oğlaklarda yine ufak tefek gerginlikler görülebilir. Ancak bunlar gündüz saatlerine göre daha hafiftir. Saat 22:44 Ay-Venüs görünümü, planlarınız tekrar ele almanız, detaylı düşünmeniz, risk faktörünü devre dışı bırakmadan hareket etmeniz gerektiğini vurguluyor. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Bilinçli olmamızda yarar var. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Gönlümüzde mutluluk daim olsun. Kalben sevgilerimle,    

28 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da; gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız; dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Metabolizmanızı yoracak yiyeceklerden uzak kalın.

28 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz. Faydalı yol ve yöntemler kullanıyorsunuz, diğerlerinin başarısızlıklarının sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşamüstü saatlerine kadar yenilikçi düşünebilir, yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız. Ancak, akşamüstü saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay 22.00'a kadar belirsizliklere veya kararsızlıklara neden olabilir. 22.00 sonrası ise, yaz akşamlarından faydalanmamızı sağlayacak keyifli saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konular tekrar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Birlikte olduğunuz kişiyle olmak sizi rahatlatabilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Umutsuz olduğunuz günler içerisine girdiniz. Karşınızda bir aşk var ancak siz kaçmakta ısrarcısınız çünkü incinmekten çok ürküyorsunuz.

28 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz veya eşinizle romantik zaman geçirmek için fırsatlarınız varken, varolan ilişkilerinizdeki sorunları giderebilirsiniz. Finansal işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aile büyüklerinizle görüşmelerden keyif alabileceğiniz pozitif bir gündesiniz

28 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatı geri plandan izlemek ve olaylara dahil olmadan yolunuzda gitmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda esnek ve farklı etkiler altında olacaksınız. Değişiklikler bazen size iyi geliyor.

28 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel anlamda huzursuzluk, uyku düzeninde problem, yalnız kalma ihtiyacınızın artması, daha çok kafa dinleme isteği, ruhsal anlamda ortada hiçbir şey yokken bile yorgunluk hissedebilirsiniz. Bugün özellikle sağlığınıza çok daha özen göstermeli, ilaçlarınızı almayı unutmamalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 46" R
Ay
Koç
23° 02' 35" R
Merkür
Koç
20° 29' 56"
Venüs
Boğa
08° 33' 44"
Mars
Koç
04° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 42"
Satürn
Balık
17° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 42' 00"
Neptün
Balık
29° 05' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 60"
Lilith
Başak
24° 01' 07"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>