Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı bugün son derece açık davranacaksınız ve buna bağlı olarak bazı gerginlikler oluşacak. Ancak bu sorunları aşmanız sizin için zor olmayacaktır.

Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler oluşabilir ve buna bağlı olarak bir takım işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz ve çok büyük bir zaman kaybına uğrayabilirsiniz.

Para durumunuzda beklenmedik gelişmelere tanık olabilirsiniz bugün. Aileniz ve eviniz ile ilgili harcamalarınızda bir artış görülebilir. Harcamalarınızı bütçenize göre yapmaya özen göstermelisiniz.

Duygusallığınız son günlerde ön plana çıkmasıyla bazı işlerinizin aksaması söz konusu olabilir. Mantıklı hareket etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği en güzel hediye olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise; Artan sorumluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoruyor olsa da, Bu sürecin sonunda bunun mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Ticari konularda ilişkilerinizin gittikçe önem kazandığı bu süreçte sabırlı olmanız gerekmekte.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:26 itibariyle etkili Ay-Merkür olumlu görünümü, yeni haftamızın ilk etkili görünümüdür. Bu enerji, aşk hayatınız ile ilgili konularda iyimser düşünmeye çalışsanız da, doyuma ulaşmakta zorlanırsınız. Sözler, hareketler, ilgisizlik gibi durumlarda sözünüzü sakınmazsınız. Saat 08:43 Ay-Neptün  görünüm etkisi altında,   iç sesiniz,  â€'Huzurlu ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor.  İlişkisinde problemi olanlar,hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak veriniz olur mu? Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü,  insana kendini yalnız hissettiren ve güçsüz olduğunu düşündüren  konularda destek sağlayan bir enerjidir. Sorunların çözümünde karşınıza fırsatlar getirebilir. Mesleki ve toplumsal anlamda anlaşmaların göstergesidir. Beklediğiniz bir yardımın gelmesini sağlayabilir. Yeteneklerinizi değerlendirmeniz için size özgüven aşılayabilir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Yakın ilişkilerinize kapalı ve çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, günlük rutin işleriniz aksayabilir. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken, zorlanacaksınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağa sola ültimatomlarda bulunarak istediğiniz sonuçları alabileceğinizi sanıyorsanız, bugün, ‘'imkansız'' diyebilirim Niobe'ce. Dolayısıyla, önemli konuları konuşmak için başka bir gün seçmek veya mutlaka konuşulması gerekiyorsa, kelimeleri dikkatli seçmek daha doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerindeki bulanık fikirleriniz hata yapmanızı kolaylaştırabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yapacağınız zamanlar olabilir. Kabullenme içine girerseniz kontrolünüzü kaybetmeden üstesinden gelebilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akışta kalın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Ev veyadeğişimi gün içinde sizi hüzne sevk edebilir. Unutmayın ki bugün sizler için her şeyin başlangıcı olacak. Pozitif düşünceye yer açılın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızdaki ani ve farklı olayları yeniden gözden geçireceğiniz ve buna göre sağlam kararlar alabileceğiniz bir dönem içindesiniz. Değişmesi gerekenler bu süreçte tamamlanmalı. Hatalarınızı tekrarlamayın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda özellikle destek bulabileceğinize, maddi olarak rahatlayacağınız haberler almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılık gerektiren veya alım-satım işlerinden de gelir elde edebileceksiniz. Eğer ki bir borç ihtiyacınız var ise, bu konuda hızlı çözümler üretebilecek, gerekli desteği hızlı bir şekilde alabileceksiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>