Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bugün daha çok duygularınızı kendinize saklamayı tercih edeceğiniz ve bu anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahat olarak ifade edemeyeceksiniz ve sevgilinizle bu yüzden bazı tartışmalara girmek zorunda kalacaksınız

İş yerinizdeki insanlardan bugün beklenmedik tepkiler alabilirsiniz. Bu durum sinirlerinizi bir hayli yıpratacak ve işlerinizin aksamasına neden olacak.

Mevcut bütçenize bugünlerde yaptığınız aşırı harcamalar sonucu çok büyük zararlar verdiniz ve bu durumu onarmak için şimdi çok çalışmak zorunda kalacaksınız. Bundan böyle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Aile büyüklerinizi son zamanlarda çok ihmal ettiniz. Onları ziyaret etmelisiniz çünkü size çok kırgın olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi yakınlarınızla gerginlikle huzursuzluklar yaşayabilir duygusal olarak yaralanabilirsiniz dikkatli olun. Kimseye kendi yanlışları yüzünden sizi sorumlu tutma hakkını tanımayın en yakınlarınız olsa bile. Ruh halinizde ki dalgalanmave özel yaşamınıza olumsuz yansısın istemiyorsaniz şayet.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:51 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünümle Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Saat 14:25 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık, ilişkinizin geleceği, amaçlarınız, dünyayı algılama biçiminiz ve sözel paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanızı söylüyor. Ne olursa olsun aranızdaki farklılıkları gerçekçi bir biçimde gözden geçirmeniz son derece önemli. Şu aralar karar vermekte zorlandığınız konularda en azından şu birkaç gün sakin olunuz.  Ayrıca  partnerinizle birbirinizden çok farklı düşünüyor olsanız da, sakince konuşunuz. Çünkü sinirle sarfedilen sözlerin geri dönüşü olmayabilir. Sonradan duyulan pişmanlığın da bir yararı yoktur. Saat 21:50-31 Temmuz saat 00:40 arasındaki Ay-boşluk süresince, hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz, yapacaklarınıza odaklanabilirsiniz. Fiziksel açıdan biraz tembellik ve motivasyon düşüklüğüne sebep olsa da, her konuda mantık ve bilinçli irade ön plandadır. Etrafınızdaki insanlardan saygı, ilgi ve takdir görmek istersiniz. Bunu bulamadığınız zaman insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işinizle ilgili her konuda şans sizden yana. Hakkınızı alacak dürüstlüğünüzün mükafatını fazlası ile alacaksınız. Özel yaşamınızda da ne kadar şanslı olacağınızın bilincine çok daha iyi idrak edeceksiniz.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu, kazançlarınızı, borç ve alacaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Olaylar beklenmedik bir seyir izleyebilir veya ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Stresli durumlara, tartışmalara veya gergin ortamlara açık bir gündeyiz. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı da tedbirli olmak gerekebilir veya ufak çaplı gaz sıkışmaları, yangınlar, ufak tefek patlamalar, saldırgan kişi ve gruplar türünde etkiler de günün gezegen etkileri arasında olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise, daha sakin etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Öğle saatlerinde keyfinizi kaçıracak olaylardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar ve kopmalar olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için çaba içinde olabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konulara da dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalarınızın etkisi altında kalabilirsiniz. Hepsini hayra yorun çünkü size doğru yolu gösterecek işaretleri var rüyalarınızın.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebileceğiniz, yakın dostlarınız ve partnerinizle keyifli etkinliklerde yer alabileceğiniz, yakın çevrenize zaman ayırarak mutlu bir zaman geçireceğiniz bir enerji sözkonusu iken, çevrenizin size söylediği her şeyi içselleştirmemeli, üzerinde durmamayı tercih etmelisiniz.

29 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, sorumluluklarınız sizi fazlasıyla bunaltabilir.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal meselelerinizi halletmek için uygun bir zaman değildir. Hayatınızda işle ilgili konulara önem vermeli ve gününüzü bu konulara ayırarak ilerlemelisiniz. Yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Sağlık olarak özellikle dişlerinize dikkat etmeli, sindirimi zorlayacak gıdalardan uzak durmalısınız.

30 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

30 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 08' 38" R
Ay
Koç
19° 28' 08" R
Merkür
Koç
20° 18' 38"
Venüs
Boğa
08° 15' 46"
Mars
Koç
04° 15' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 16"
Satürn
Balık
17° 04' 33"
Uranüs
Boğa
22° 41' 10"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 12"
Lilith
Başak
23° 59' 30"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>