Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde geçmişin özlemini fazlasıyla yaşıyorsunuz. Bu özleminiz şimdiki ilişkinize biraz gölge düşürüyor. Size bugününüzün hiç de kötü olmadığı hatırlatılabilir. Bu uyarılara kulak vermeniz yararınıza olacak.

Ciddi ve hayati önem taşıyan anlaşmaların eşiğindesiniz. Bugün bu anlaşmalarla ilgili bir tüyo size ulaşabilir. Heyecanlı olduğu kadar endişelisiniz de. Endişelerinizin yersiz olduğu kısa bir zamanda ortaya çıkacak.

Satın almak istediğiniz bir eşya konusunda kararsızsınız. Pahalı zevkleriniz var ama bütçeniz fazla açılmanıza uygun değil. Kısa vadede rahatlamanız için avansa ihtiyacınız var. Bugün avans konusunda iyi haber alabilirsiniz.

Uzun bir yolculuk planınız olabilir. Bu yolculuk pürüzlere gebe. Karar verirken pürüzleri dikkate alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. Eski tasasız, gamsız günlerinize dönmenize az kaldı. Bugün bir dostunuzla yapacağınız bir konuşma ufkunuzun açılmasına neden olabilir. Yakınlarınızdan birinin gönül ilişkisiyle meşgul olabilirsiniz. Siz bu konuya ne kadar karışmak istemeseniz de, onlar sizin müdahalenizde ısrarlı olabilirler.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz  Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Güven-maddi ve manevi geleceğimiz-aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde duracağız. Üretmek, büyütmek, geliştirmek istediğiniz her mesele üzerinde dikkatlice durabilirsiniz. Para kazanmak, güvence altında yaşamak, sadakat ve verimlilik sizin için son derece önemlidir. Saat 03:42 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünüm,  hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 13:44-23:04 arasında etkili olacak Ay-Boşluk etkisi altında, soğukkanlı olmak,  keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Karışık, can sıkıcı veya kafa kurcalayıcı olan meselelerden uzak durmaya çalışın. Ay-İkizler burcu seyri, saat 23.04 itibariyle etkilidir. Bu geçiş enerjisi,  aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek.  Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakim olduğunuz konulara ve üzerinde uzmanlaştığınız işlere odaklanmalısınız. Yaptığınız işlerde karşı tarafı dinlemeden sadece kendi fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda duygusal anlamda elektrikli konuşmalar gündeme gelebilir. Alışılmadık yatırımların olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, daha çok kendi sezgilerinize veya düşüncelerinize güvenmenizde fayda var. Zira, siz ne kadar iyi niyetli olsanız da, diğerleri uzun vadeli ilişkiler veya arkadaşlıklar konusu başta olmak üzere, gerçekçi olmaktan veya gerçeklerden çok uzak bir konumda duruyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer konularında mantıkla ilerlemek ve daha önceden konuşulmuş ama bitmemiş işlerle ilgilenmek size kazandırabilir. Aşk hayatınızda gelecek planlarınızı uygulamaya koyun.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldanmalara açık olabilirsiniz, verdiğiniz kararları tekrar sorgulayabilir, özellikle ikili ilişkilerinizde kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz, çevrenizde ki insanlardan umduğunuz tepkileri alamayabilirsiniz. Ama sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetli olacak.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 50" R
Ay
Oğlak
23° 00' 12"
Merkür
Koç
16° 49' 55"
Venüs
Boğa
00° 47' 41"
Mars
Balık
29° 35' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 06"
Satürn
Balık
16° 33' 39"
Uranüs
Boğa
22° 20' 16"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 58"
Lilith
Başak
23° 19' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>