Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarın çok daha başka bir gün geçirmeniz çok mümkün olabilir. Bugün tatil gurubunuz içindeki bazı ilişkilerden sizin kadar huzursuz olan hoş birinin, sizin rahatsızlığınızı paylaşması, bu duygusal ortaklıktan etkilenmenize neden oldu. Bu ilişkiyi sürdürmek isteyeceksiniz.

İşyerinizde sorun çıkartanlarla oturup konuşmaktan bir netice alamadınız. Nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyorsunuz. Bazı sorunların sonuna kadar üzerine gitmemenin, onların devamına yol açtığını unutmamalısınız.

Yakında tamamen bitecek olan bir ödemeniz var. Onun arkasından sizin de sandığınız gibi büyük bir rahatlamaya gireceksiniz. Banka hesabınız sürekli küçülüyor. Pahalı özel zevkleriniz olmadığı halde, harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

İnisiyatifi tümüyle almazsanız kaybeden sadece siz olacaksınız. Sizin için son derece önemli olan bir mesele, aynı hassasiyeti göstermesi gereken başkaları tarafından sürüncemede bırakılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle doğal davranıyorsunuz. İlk tanışmalarda bile insanları rahatlatıyorsunuz. Beklediğiniz bir haberi çabucak almak için hafta başını iple çekiyorsunuz. Bilmeden, sizin iradeniz dışında hoşlanmayacağınız insanlarla birlikte olmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta başında alacağınız bazı bilgilerle yaşamınız hareket kazanacak. Yeni umutlarla yeni girişimlerde bulunacaksınız.

29 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Koç burcu geçiş etkinliğinde Salı günümüzü selamlıyoruz.  Bugün, arzu ettiğiniz şekilde hayatınızı düzene koyma arzunuz ön planda olacaktır. Ancak parasal konularda dikkatli olmak, birilerinin aklınızı çelmesine izin vermemek lazım.  Çok iyi gibi görünen bir durum daha sonra pişmanlıklar yaşatabilir. Saat 10:45 olana dek, işlerimizi bitirelim. Ailemiz ve evimizle alakalı konularda yapmamız gerekenlere öncelik tanıyalım. Gerginlikten uzak duralım. Saat 10:45-21:58 arasındaki  kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 21:58 Ay-Boğa burcu geçişi huzur vericidir. Sağlam olana yönelmeyi huzuru önemsemeyi, hem duygusal hem de maddi anlamda  güven içinde yaşamayı isteriz.  Ne yaparsam kendimi garantiye alırım, nasıl bir adım atarsam yararlı olur diyerek analizde bulunuruz. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle

29 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler plan,ya da projelerinizin ne kadar kalıcı veya gerçekçi olduğunu sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız sorunlar esnasında işe yarayan şeyler, bu sefer aynı gelişmelere neden olmayabilir. Aklınızın bir köşesinde bulunmasında fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendirenbirlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor. Bu alanlarda sorunlar veya çözülmesi gereken problemler varsa, bir an önce tek tek ele alınması olayların büyümesinin önüne geçecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde ev hayatınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi güven arayışına itebilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Gün içinde duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

29 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahate çıkabilirsiniz. Bu yolculuk, hem maddi hem de manevi bazı faydalar getirebilir. Fırsatları görmek için çevrenizi sürekli gözlemelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sadece kendi sıkıntılarınızdan bahsetmemeye çalışın. Bugün, maddi konularda limitlerinizi bilecek ve para konularındaki güvensizliklerinizi geride bırakacaksınız.

29 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız olanlar gözlerini dört açmalı çünkü aşk çok yakınınızda sizi bekliyor. Hiç beklemediğiniz birinden aşk itirafı duyabilirsiniz. Mutluluğu yakalayabilmek için bu süreçte gizli hareket etmeniz gerekiyor. Çocuk sahibi olanlar aileleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşayacak.

29 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 36" R
Ay
Oğlak
22° 15' 02"
Merkür
Koç
16° 48' 43"
Venüs
Boğa
00° 43' 35"
Mars
Balık
29° 33' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 19"
Satürn
Balık
16° 33' 21"
Uranüs
Boğa
22° 20' 04"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 47"
Lilith
Başak
23° 18' 47"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>