Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin değişken tavırları sizi düşündürüyor. Günü gününe uymayan bir sevgili ile nereye kadar götüreceğinizden emin değilsiniz. Ama bu kadar kafa karışıklığı yaşamanıza rağmen onunla bu konuyu henüz konuşmadınız.

Yakında önce düşüneceğiniz ama sonradan geri çevireceğiniz birteklifi alacaksınız. Geçen haftadan pek ciddiye almayıp ertelediğiniz işler, yorucu birhaftası geçirmenize neden olacak.

Önümüzdeki günlerde elinizden iyi miktarda bir para çıkacak. Ama bu para hayırlı bir işe gidecek. Dardaki bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Bankadaki birikiminizi bu koşullarda bile yavaş yavaş çoğaltıyorsunuz.

Her türden yanlışın üzerine onlardan öç almak ister gibi gitme huyunuz var. Bu huyunuz yanlışa sebep olan insanları biraz eziyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biriyle düşman ilişkiler içinde görünüyorsunuz. Ama bugün bu gerginliği atacak, çok dinlendirici bir gün geçireceksiniz. Haftanın ilk günü küçük bir mutluluğunuz var. Bu sevinç sizi bütün hafta götürecek. Prensiplerinize çok bağlı yaşıyorsunuz. Bu yüzden genelde kendinizle barışıksınız. Üretkenliğinizin desteğe gereksinimi var.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 02:51 Ay-Mars görünümüyle  Çarşamba gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji, aşk hayatınızda sağlamlık ve güvenirliliği bir hayli önemsemenizi sağlıyor. Siz hayatı hafife almaktan hoşlanmadığınız için, aşkta seçici ve oldukça kritik edicisiniz. Bu dolunayda hem maddi açıdan rahat içinde yaşamak hem de istediğiniz özelliklere sahip biriyle tanışmak isteyeceksiniz. Rastgele biriyle olmaktan hoşlanmayacaksınız. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetme yönünde rahatlatıcı, huzurlandırıcı ve güven hissi vericidir. İnsan böyle bir etki altında, olumlu yönde düşünür, hayal eder veya umutlarının yükseldiğini hisseder.  Bundan sonrası için  yepyeni bir sayfa açacağım ve güzellikleri karşılamaya hazırım diyerek kendinizi motive  edebilirsiniz. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, Oğlakları huzurlandırıcı bir enerjidir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, yaşamınızı gözden geçirdiğinizde olumlu düşünürsünüz. Bazı pürüzlerin, zorlukların aşılacağına dair inancınız yükselir. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu,hayatımızdan-kariyer üst noktalara kadar düşünülen işlerin,girişimleri ve ilişkilerimizin, bazı kişilerle olan görüşmelerin, toplantıların, yeni projelerin tekrar bir gözden geçirilmesi halidir. Geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde neler yaşanmıştı, ne gibi planlarınız vardı, ne gibi gelişmelerle karşılaşmıştınız? Şimdi durum nedir, bunları ele alalım. Bir daha bakalım. Tatmin edici mi, değil mi, eksilerimiz var mı, doğru şekilde karar vermek için mutlaka iyi analiz yapmalıyız. Bu gibi durumlar için, Ekim ortasına kadar kendinize ve durumlara zaman tanıyınız. O vakit geldiğinde anlarız ki, durum bu, ona göre kararımızı veririz. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı gelişmeler plan,ya da projelerinizin ne kadar kalıcı veya gerçekçi olduğunu sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız sorunlar esnasında işe yarayan şeyler, bu sefer aynı gelişmelere neden olmayabilir. Aklınızın bir köşesinde bulunmasında fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz. Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZLE ilgili yeni bir yapılanma içinde olmanıza rağmen, hayatınızdaki önemli değerlerden vazgeçmek istemiyorsunuz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz ve geleceğe dair projelerinizle ilgili geçici problemler ve sorunlarla karşılaşabilir, kendinizi bu süreçte engellenmiş hissedebilirsiniz. Esasen bugün yaşayacağınız her olası olay, gelecekte kimin sizin yanınızda olması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir süreç olarak size yardımcı olacak.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer konularında mantıkla ilerlemek ve daha önceden konuşulmuş ama bitmemiş işlerle ilgilenmek size kazandırabilir. Aşk hayatınızda gelecek planlarınızı uygulamaya koyun.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizler için hayattan daha çok keyif alacağınız bir güne giriş yapıyor olacaksınız. Hobilerinize daha çok yönelebilir, çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilir, hamilelikle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz aşk size bu aralar çok daha yakın olabilecek, yaşamınızda riskli konulara girişmek için kendinizi daha motive hissedebileceksiniz

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 13" R
Ay
Oğlak
22° 37' 37"
Merkür
Koç
16° 49' 19"
Venüs
Boğa
00° 45' 38"
Mars
Balık
29° 34' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 43"
Satürn
Balık
16° 33' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 52"
Lilith
Başak
23° 18' 58"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>