Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş biri. Ama hayatınızda ne tür değişmelere neden olacağını kestiremiyorsunuz. Bütün çekiciliğine rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Yaşamınızı allak bullak edecek, sizi şekillendirmeye çalışacak biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak zaman bulamıyorsunuz. Akşama doğru alacağınız bir bilgi sizi yeni bir organizasyona sevk edecek.

Paranızı nasıl kullanacağınızı düşünüyorsunuz. Paranızın miktarı birçok insanın çevrenizde dolanmasına ve kendilerinin de içinde olduğu fikirler üretmelerine neden oluyor. Bundan duyduğunuz şaşkınlık ve üzüntü arkadaşlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Paranızı kullanmak diye bir aceleniz yok, bunu biliyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüzü bütün sorunlardan arıtıp yeni tanıştığınız kişiyi düşünerek geçirmek niyetindesiniz. Bugün kendinizi bundan alamayacaksınız. Bazı arkadaş ilişkilerinizde hiç akla getirmediğiniz bir sorumsuzlukla üzücü şeyler yaşanıyor. Bu konuda ne yapabileceğinize karar veremediniz. Hemen telefona sarılacak ve günün bir bölümünü bu konuyla meşgul olarak geçireceksiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Evimiz, ailemiz,ortaklığımız, ilişkimizle ilgili konularda bizi bir şeyler stres altına alıyor. Değişim arzumuz yoğun, isteklerimiz güçlü ve yenilik ihtiyacımız bir hayli yüksek. Evden taşınmayı, başka bir işe girmeyi, evlenmeyi, ev almayı, evden taşınmayı gözümüze kestirmiş durumdayız. Ancak Merkür geri hareketi devam ederken, şöyle bir oturup düşünsek iyi olacak. Bu kararımız ne derece doğru olur, sonrasında bizi zorlar mı diye bakalım. Gelişmeler gösteriyor ki, geçen yıldan bu yana bu meseleler kafamızda dönüp duruyor. Fakat yine de bir bakmakta yarar var. Tam Ay Tutulmasında,ile ev arasındaki dengenin mutlaka korunması gerekiyor. Dediğim dedik davranabilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay içinde ev hayatımız ve ailemiz ile ilgili konularda değişim yaşanacak. İş hayatımızda da gelen teklifler,birliklerimiz, patronlarımızla ilgili konularda da ay tutulmasından aldığımız kuvvetle daha iyi adımlar atmamız sağlanacak. Dikkat etmeniz gereken konu sabırsız davranmamaktır.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren olaylar yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizde gerilimleri doğru yönetmenizde fayda var. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendirenbirlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor. Bu alanlarda sorunlar veya çözülmesi gereken problemler varsa, bir an önce tek tek ele alınması olayların büyümesinin önüne geçecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerde acele karar veremeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, tutulmanın etkisi sizi eyleme geçiriyor. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size daha iyi gelebilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve net olmayan bir iletişim trafi- ğiyle güne başlayacaksınız. Aile hayatınızda anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Çevrenizde yapacağınız işlerde dalgınlık ve dikkat dağınıklığı tehlikesine karşı uyanık olun.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu tutulma 4. evinizde gerçekleşiyor, geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz, işiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 06" R
Ay
Boğa
08° 31' 18" R
Merkür
Koç
21° 21' 22"
Venüs
Boğa
09° 51' 44"
Mars
Koç
05° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 35"
Satürn
Balık
17° 10' 51"
Uranüs
Boğa
22° 45' 40"
Neptün
Balık
29° 06' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 27"
Lilith
Başak
24° 08' 08"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>