Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Görüşmeyeli epey zaman oldu, çocuk kadar heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Beraberliğinizin memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Bugün bir yetkiliniz tarafından beklenmedik bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Tutumlu olmayı hiç öğrenemeyecek gibi davranıyorsunuz. Savurganlığın sıkıntısını yine siz yaşıyorsunuz. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz.

Gereksiz bazı ilişkileriniz sonucunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz., Kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz. Bu nedenle bugün kafanız hayli karışık. Bir arkadaş topluluğunda büyük çelişkiler yaşıyorsunuz. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekiyor.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:26 itibariyle etkili olacak Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle  bayramın son gününe adım atmaktayız. Bu enerjinin gücü, kendi iç dünyamıza farklı bir gözle bakmayı sağlarken, tespit edeceğimiz noktalar bundan sonrasında doğru seçimlerde bulunmanın işaretçisi olabilir. Belki de bir çok meseleyi fazla gözümüzde büyütmüştük, belki de tam tersine hiç umursamamıştık. Kabul etmemiştik veya her şeyi sineye çekip susmuştuk. Şimdi bu görünüm bize,  toplumsal ilişkilerimizden, kimsenin bilmediği sırlarımıza, arzularımıza, beklentilerimize kadar olan meseleleri doğru ve sağlam şekilde düzenlememizde yardımcı olabilir. Bu düzenleme, gereksizlerin ayıklanması, gerekli olanların seçilmesinde kuvvettir. Bizi durduran ve gelişmemizin önüne geçen, kişisel veya başkalarının hatalarını kabul etmek olgunluktur. Bunları kabul etmek, onları bir daha tekrarlamamak olur ki, sizin için gayet faydalıdır. Şimdi tüm gücümüzle hayata sarılıp, yeni bir yol, hedef belirleme vaktidir. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren olaylar yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Önemli pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizde gerilimleri doğru yönetmenizde fayda var. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani hareketlerden ve tepkilerden kaçınmanız gereken günlerdesiniz. Bu hafta sonu, biraz da beklenmedik denebilecek gelişmeler veya ani değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir. Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, yakın çevrenizle ilgilenme ve daha hassas düşünceler getiriyor. Ancak düşüncelerinizde hayalci olabilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz bu aralar.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın 3.gününde beklenmedik sorumlulukların ve olayların bazı işlerinizi böldüğünü, engellediğini düşünmeniz mümkün. Uzak ortamlarda, seyahatlerde, araba kullanırken dikkatli olmaya çalışmalısınız. Akrabalarınızla ilişkilerinize dikkat edin.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı uzun süredir beklediğiniz hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz. Aile içinde geçmişe ait birtakım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak Burcu’nda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontakta olacak, stresinizin kaynağı, yurt dışı -yabancılarla ilgili işler, varsa mahkemeleriniz, hukuksa konular, eğitim ve seyahatle ilgili konular olabileceğine işaret etmekte.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 14' 25" R
Ay
Boğa
06° 05' 08" R
Merkür
Koç
21° 12' 59"
Venüs
Boğa
09° 39' 25"
Mars
Koç
05° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 14"
Satürn
Balık
17° 10' 02"
Uranüs
Boğa
22° 45' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 54"
Lilith
Başak
24° 07' 02"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>