Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz. O her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz

Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. İşin çoğunu siz yapıyorsunuz, ama sessiz sedasız çalıştığınız için kimileri bu emeğinizi görmezden geliyor. Yine de taktir edeniniz çok denilebilir.

İhtiyacınız olan bir alet için bir türlü para ayıramıyorsunuz. Ama bu ihtiyacınızı, bir yakınınızın size hediye etme ihtimali var. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün. Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş ama istikrarlı bir gelişme sizi bekliyor. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu görebilirsiniz. Bugün bunu görebilmeniz için bir fırsatınız olabilir.Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi de artık sizi tek ediyor. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaştığınız hedef bu zorlukların hepsine değecek.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüzü, saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşum etkisinde karşılıyoruz. Bu enerji, ilişki-finansal-iş bağlantılarımızda desteklenmek arzumuzun işaretçisidir. Aşkta tutkularımız, heveslerimiz, yeni bir şeyler yaşama ihtiyacımız bir hayli yoğun. Gerginlikten, saçma sapan bir ilişkide sürekli üzülmekten, huzursuzluktan yılmış durumdayız. İstiyoruz ki, hem kendimizi kral veya kraliçe gibi hissedelim hem de artık rahat edelim. Bu kavuşumu çok da olumsuz görmüyorum. Daha önce kurulmuşortaklıklarında gelir getirici işleri işaret ediyor olabilir. İlişkide eş veya sevgilinin size karşı yönelmesinde yardımcı olur. Ancak sadece kendine dönük düşünen bir kişiyle berabersek onun nazına niyazına katlanmakta zorlanmamıza da yol açabilir. Krediyle borçlanma anlamında bu kavuşum heveslendiricidir. Fakat ben hesabınızı bilmenizden yanayım. Eğer başkaları güçlü bir destek sunmuşsa, bu paraları da doğru bir alanda değerlendirin. Saat 12:11 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu seyri, eğer bir konuda karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım.  Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde önem taşıyabilir. Saat 20:33 itibariyle Ay-Mars arasında oluşacak karşıtlık, ilişkinizin geleceği, amaçlarınız, dünyayı algılama biçiminiz ve sözel paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanızı söylüyor. Ne olursa olsun aranızdaki farklılıkları gerçekçi bir biçimde gözden geçirmeniz son derece önemli. Şu aralar karar vermekte zorlandığınız konularda en azından şu birkaç gün sakin olunuz.  Ayrıca  partnerinizle birbirinizden çok farklı düşünüyor olsanız da, sakince konuşunuz. Çünkü sinirle sarfedilen sözlerin geri dönüşü olmayabilir. Sonradan duyulan pişmanlığın da bir yararı yoktur. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,  

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ay ve Satürn mantıklı düşüncelerinizi ortaya dökerken, sizi daha çekici kılacaktır. Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir. Önceliklerinizi yeniden belirleyebilir, belli konularda bazı düzenlemeler yapabilir ya da bazı tedbirler alabilirsiniz. Gerilime dikkat! Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde maddi konularla ilgilenmeniz ve bütçeleme yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözebileceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde duraklama olabilir. İşlerinizi ağırdan almak zorunda kalabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öncelikle kendinizi çok iyi analiz edin. Ani söyleriniz onun da aklını karıştırabilir ve mutsuz bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Duyarlı ve sabırlı tutum içine girin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bir zamandasınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar hayatınız adına sizi destekliyor. İş konularında daha mantıklı olmaya özen gösterin.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki borç para arayışınız var ise gerekli desteği rahatlıkla bulabileceksiniz veya biriken ödemeleriniz var arkadaşlarınızdan veya banka kredisi desteği sayesinde yükünüzü biraz olsun hafifletebileceksiniz. Eğer ki ortaklaşa yürüttüğünüz işleriniz var ise bu dönem birlikteliğinizi daha da kuvvetlendirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 58" R
Ay
Boğa
04° 58' 04" R
Merkür
Koç
21° 09' 11"
Venüs
Boğa
09° 33' 46"
Mars
Koç
05° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 09"
Satürn
Balık
17° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 44' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 39"
Lilith
Başak
24° 06' 31"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>