Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Bu enerji,  ilişkileri güçlendirici, bağlılığı yükseltici ve düzenleyici olabilir. Kendinizi hangi alanda daha mutlu, hangi ilişkide daha güvenli, hangi konuda daha tatminkar hissettiğinizi bilirsiniz. Buna göre gününüzü olumlu geçirmeniz mümkün olur. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ilişki vehayatınızla ilgili gözden kaçırdığınız veya bugüne dek fark etmediğiniz bir durumu anlamanız yönünde kıymetlidir. Belki de yanlış bir karar vermiştiniz ve bu yüzden ilerleyemiyordunuz. İşte şimdi geçmişe şöyle bir bakıp, yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Belki de, partnerinize aranızda bir sorun yaşanmıştı. Şimdi bunu düzeltmek adına bir adımı atabilirsiniz. Aynı şekilde o da bunu yapabilir. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,  

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. Küçük seyahat planları yapacaksınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili gerçekler açığa çıkmaya başlayabilir. Her ne kadar gerçeklerin üzerine gidip Pandora'nın kutusunu açtırmak istemesenizde, en azından görmezden gelmek gibi bir yanlış da yapmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal paylaşımlar içinde olmak için güzel bir gün. Aynı zamanda gelecek yönünde değişik fikirler edinebilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızın size zarar vereceğini düşünüp kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Bugün en yakın dostlarınızla fikir alışverişinden çekiniyorsunuz. Çok fazla etki altında kalmamaya önem vermelisiniz. Sevdiklerinizi kıracaksınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte ikili ilişkiler, dostluk ve ortaklık alanınız canlanırken, bu dönemde bir çoğunuz evlilik kararı alabilir, hayatınızda aşk duygusunu daha yoğun olarak hissedebilir ve Merkür retrosunun bitimine de üç gün kalmışken, yeni insanlarla tanışarak 1 temmuz itibariyle yepyeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin özellikle vurgulandığı bu dönemde, geçmiş ilişkilerinize dönme fırsatınız da olacak. Sizin için olumlu haberleri, teklifleri ve ilişkilerdeki mutluluğu anlatan bu yeni ay zamanında etkin olan Uranüs Mars karşıtı,hayatınızda ve aile içinde ani problemlere sebep olabileceği gibi, eğer uzun zamandır devam eden problemli bir ilişkiniz varsa, ani sonlanmalara, ayrıklara ve bitişlere de sebep olabilecektir

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz önünde olacağınız yerlerde veya kalabalıklar arasında kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çalışıyorsanız, işinize istediğiniz gibi kanalize olmayı başaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı biraz daha anlayışlı olmaya çalışmanızda fayda var.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte karşınızda ki kişilerle ortak paydada buluşmakta bir parça zorlanabilirsiniz. Sinirlendirilmeye açık olacaksınız. Bu süreçte kim dost kim düşman biraz daha bunu fark edebileceksiniz. Hali hazırda var olan ortaklıklarını ve sözleşmeli işlerinizde sonlanmalar veya sizlerin sinirlerini bozabilecek durumlar söz konusu olabilir. Ya da partnerinizin veya ortağınızın işleri veya sağlığı çok keyifli gitmeyebilir

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 12" R
Ay
Boğa
17° 48' 59" R
Merkür
Koç
21° 54' 20"
Venüs
Boğa
10° 38' 56"
Mars
Koç
05° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 47' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 32"
Lilith
Başak
24° 12' 23"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>