Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:20 itibariyle etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, yeni haftanın bu ilk gününde,  her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Ruhsal anlamda birkaç gün önceye göre bu saat sonrası daha rahatsınız. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, heyecanlı gelişmeleri, finansal anlamda destekleri işaret etmekte. Bazı davaların sonuçlanması umduğumuz gibi bir sonuç alabilmemiz için bugün bazı kişilerle anlaşma yoluna gidebiliriz. Sözgelimi boşanma davalarında çocuğun velayeti ve nafaka şartlarının konuşulması, ev satışı, kiralama, vergi ve sigorta gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabiliriz. Burada dikkat edeceğiniz husus, artık eskiden kurtulmak ve yeni için mücadele etmekten kaçınmamaktır. Şartlar zorlayıcı olabilir. Ancak hayatınızda yeni bir sayfanın açılması için, geçmiş yüklerinizden kurtulmanız şarttır. Korkmayınız ve yolunuzda emin adımlarla ilerleyiniz. Gün doğmadan neler doğar. Banka kredileri veya alacak-verecek konularında geleceğinizi düşünerek akıllıca ilerleyiniz. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir. Kendinize, bazı özelliklerinize ve yeteneklerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından alacağınız desteklerle hızlı ilerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bütçenizi fazla zorlamadan tatil planları yapmaya başlayabilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz fakat duygularınızı da yok saymaya çalışmamalısınız.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda iyi organize olabileceksiniz. Sosyal çevrenizin sorumlulukları size yeni anlaşmaların, yeni girişilecek işlerin kapısını açabilir. Arkadaşlarınızla olan duygusal ilişkilerinizde biraz içtenlik yeterli olacaktır.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. İş yerinize de sürpriz bir hediye paketi gelebilir ya da siz işteyken sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz ailenizle ilgili.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 15" R
Ay
Boğa
07° 18' 15" R
Merkür
Koç
21° 17' 10"
Venüs
Boğa
09° 45' 34"
Mars
Koç
05° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 24"
Satürn
Balık
17° 10' 27"
Uranüs
Boğa
22° 45' 23"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 11"
Lilith
Başak
24° 07' 35"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>