Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakıyor. Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor

Bir mülk satışı işiniz olacak. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer kişilere duyduğunuzdan katılmayacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Bunalım takılmanız masraflı günler geçirmenize neden olabiliyor. Bugünlerde problem yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki ciddi birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, aşk beraberliğinizdeki problemlerle birleşince sizi bunalımın eşiğine getiriyor. Bugünlerde kendinizle ilgili bazı korkular barındırıyorsunuz. Epeyce zamandır yaşadığınız haklı gerginliğin size bazı taşkınlıklar yaptırabileceğinden, bazı yanlış kararlar aldırabileceğinden çekiniyorsunuz.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümünde adım atıyoruz. Bu enerji, bir yandan huzur bulmak istiyoruz diğer yandan hayallerimizi gerçekleştirmek niyetinde olacağız. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, sorumluluklarımız gereği insanlarla iyi geçinmekte yarar var. Dışarıdaki dünyanın kuralları bize uymadığında, belli bir mesafe bırakarak konuşalım.  Ev içinde, özellikle aile bireylerinin huzuru ve güvenliği için, herkesin adil düşünmesi ve hareket etmesinde yarar var. Ayarı tutturursak, kimse kimseyi üzmemiş olur. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, bir ilişki nasıl olmalıdır, paylaşım ne demektir, gerek kişisel gerek toplumsal hayattaki beklentilerimiz nedir bütün bunlara cevap arayacağız. Bazen fikri ve tavrı bizden farklı olan kişilere içerleyebilir, ancak pek bozuntu vermeyiz. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan boşluk süresince, analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece  önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi  en aza indirmiş olursunuz. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, enerjiniz oldukça kuvvetlidir spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Kısa bir süre içinde disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugün kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. Özel yaşamınızda ise karanlıktan sonra aydınlığa geçiş, aşkı ve mutluluğu en yüce hali ile deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz. Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarımızla ilgili planlamalar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uğraştığınız konularda kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle ilerlemeniz daha rahat olabilir. Öğle saatlerindeki iletişim problemlerine dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde yeni fırsatlar çıkabilir

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü egonuz yüzünden romantizmi unuttunuz. Sürekli sevdiğiniz kişi sizin eleştiri oklarınıza hedef oluyor. Herkese meydan okuyor gibisiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda oldukça farklı ve sıra dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda esnek olacaksınız. Heyecanınız yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki yalnızsanız sürpriz, beklenmedik aniden bir aşk söz konusu olabilir, bu hafta risk almaya daha eğilimli ve özelikle ikili ilişkilerde özgürlük, rahat etmek isteme teması da çok ön planda olabilir. İş yerinize de sürpriz bir hediye paketi gelebilir ya da siz işteyken sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz ailenizle ilgili.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 13' 12" R
Ay
Boğa
05° 46' 51" R
Merkür
Koç
21° 11' 57"
Venüs
Boğa
09° 37' 52"
Mars
Koç
05° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 56"
Satürn
Balık
17° 09' 56"
Uranüs
Boğa
22° 45' 01"
Neptün
Balık
29° 06' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 50"
Lilith
Başak
24° 06' 53"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 07/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>