Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Siz duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Küçük birikiminiz sizi rahatsız ediyor adeta. Yakınlarınızın önerilerini dikkate almak yerine zevkinize harcamak düşüncesi ağır basıyor. Bugün bir büyük alış veriş planı yapabilirsiniz.

Objektif bir insan olmanıza rağmen sevgilinize her zaman objektif davranamıyorsunuz. Son durumu daha tarafsız değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde kendinizi sizi direkt ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulabilirsiniz. Soğukkanlılığınız sayesinde büyüyebilecek bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız ve sağduyunuz çok takdir toplayacak. Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni olabilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:06 Ay-Pluto olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  hem sağlığınızı güçlendirici hem de derinlikli düşünmenizi sağlayıcıdır. Gönüllü çalışmanın,birliğine açık olmanın işaretçisi olan bu görünüm çıkarlarınızı korumanızda destekçinizdir. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, günlük aktivite içinde kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hareket ederiz ve inandığımız değerlerimizden asla taviz vermeyiz. Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlginizi çekebilecek tekliflere açık günlerdesiniz. Sürpriz teklif, öneri ve davetlere uygun planlar yapabilir ya da girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak, teklifler ilginizi çekmiyorsa''hayır'' demekten çekinmeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek konusunda biraz daha iyimser olmaya gayret ediniz. Yakın ilişkilerde sabırlı olmak gerek.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızın kahramanısınız adeta. Sizden yardım isteyen insanları kıyıp da geri çeviremiyorsunuz Hatta sırf bu yüzden kendi istekleriniz bile geri planda kalıyor.

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, özellikle öğleden sonraki zaman diliminde yeni tekliflere ve davetlere açık bir enerji sergilediğiniz, partneriniz ve yakın dostlarınızla keyifli zaman geçirip, görüşmelerinizden fayda elde edebileceğiniz bir zamandasınız.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda iyi organize olabileceksiniz. Sosyal çevrenizin sorumlulukları size yeni anlaşmaların, yeni girişilecek işlerin kapısını açabilir. Arkadaşlarınızla olan duygusal ilişkilerinizde biraz içtenlik yeterli olacaktır.

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamınızda sezgilerinizin ve gizli saklı dönen olayların farkına varabilir, yakın bir dostunuzun sırrını tutmak zorunda olabilirsiniz. Yine dahil olduğunuz bir grubun gizli sırlarıyla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize karşı sert, katı, soğum bir tutum sergilememenizi tavsiye ederim. Daha anlayışlı ve sevginzii göstermelisiniz onlara

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 33" R
Ay
Boğa
04° 21' 28" R
Merkür
Koç
21° 07' 07"
Venüs
Boğa
09° 30' 41"
Mars
Koç
05° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 34"
Satürn
Balık
17° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 44' 41"
Neptün
Balık
29° 06' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 31"
Lilith
Başak
24° 06' 15"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>