Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dengesizlikler özellikle ikili ilişkilerinizde can sıkıcı olabilir. Aşk hayatınızda aşırılıklara kaçmayın ve risklerden kaçının. Sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün rutin işlerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Günün ilk yarısını rahat geçireceksiniz.

Parasal konular açısından hareketli ve değişikliklerle dolu bir gün geçireceksiniz. Gün boyunca olumlu fırsatlar size ilginç kazançlar getirebilir, fırsatları kaçırmayın.

Duygusal ilişkilerinizde hareketli günler geçiriyorsunuz. Bu hareketlilik sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içine girebilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Siz bu enerjiyi faydalı yönde kullanabilecek kişisiniz. Birileri üzerinde etkili olma, çalışmanızla takdir toplama, kötülüklere karşı önlem alabilme gücüne sahipsiniz. Sorumluluk, disiplin ve çalışkanlık, soğukkanlılıkla her zorluğun üstesinden gelirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, aileye ait konuların sizi yorduğu, negatif düşünmenize yol açtığı zamandır. Birileri bir şekilde sizi rahatsız edici sözler söyleyebilir veya size öyle gelebilir. Düşünürsünüz. İçinden çıkamazsınız. Derdinizi anlatsanız kimse anlamaz, sussanız kabınıza sığmazsınız. Ben derim ki, sakin olunuz ve bu saatte kendinize yüklenmeyiniz. Zaman en iyi ilaçtır dostlarım. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, hemen sonuç almak, hemen yürürlüğe koymak yönünde bizi çocuksu bir telaşla harekete geçmeye veya coşkulu davranmaya itiyor. Sözgelimi yeni bir sayfa açmak, bir girişimde bulunmak, bir problemi çözümlemekte zorlanınca hemen öfkeleniyoruz. Psikolojik açıdan bütün meseleleri hararetli hatta bazen sabırsızca ele alıyoruz. Oysaki yeniye yer açmak bazen zaman ister. Zamanı iyi kollamayı gerektirir. Bu hırs veya bu gerginlik bizi hasta eder. Onun için lütfen acele etmeyiniz. Bunlar zamanla yerine oturacaktır. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, bir kaya kadar sert ve dirençli, kararlı ve dönüşüme son derece açık olduğunuzun göstergesidir. Böyle bir etki altında kişi hem etrafındaki kişileri kucaklayabilir hem de kendisi için gerçekten sağlam bir dünya kurabilmek sevdasındadır. Kimi zaman yorgun düşebilir hatta bu kadar özverili davrandığı için sıkılabilir ancak bütün bu yolun gelişimi için gerekli olduğunun bilincindedir. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını kontrol etmen zor olabilir. Düzenli birikim yapmak için finansal konulara yoğunlaşabilirsin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sıkıntılarınıza bugün ailenizden önemli destekler bulabilirsiniz. Onların yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilir ve geleceğinizi şekillendiren bir kaynak bulabilirsiniz. Sizler eski yöntemleri ne kadar savunsanız da onlardan gelecek daha modern çözümler size çok farklı bakış açıları kazandıracaktır. Bu konuyla ilgili yakın arkadaşlarınızdan bazı şeyleri gizlemek isteyebilirsiniz. Her ne kadar bu işi gizlilik içinde yürütmek isteseniz de bazı şeyler yine duyulabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında henüz net olmayan koşullar olabilir. Ancak öğle sonrasında daha hızlı adımlar ve kararlar söz konusu.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün hayatınızın ve yaşamınızın önemli bir değişimini gerçekleştirebilmeniz için sizleri destekliyor. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi algılamanın gücüyle hangi alanda isterseniz yardımcı sizlere olacaktır. Hayatınızın her hangi bir alanını yeniden yapılandırmanız mümkündür. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek içinde bir adım atabilirsiniz. Örneğin sigara tiryakisiyseniz sigarayı bırakmak gibi. Zorlanmadan etkili sonuçlar alabilirsiniz. Gerekli olmayan size acı deneyimlerinizi hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Bunları yapabilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor. İşinizle ilgili konularda ise grup çalışmaları son derece başarılı olur. Yönetici ve patronlarınızda size karşı daha anlayışlı ve fikirlerinizde destekleyicidir. Özel yaşamınızda ise kan bağınız olan kişilerden dürüst olmayan nahoş davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızı yeniden yapılandırabileceğiniz bu dönemde eskiyle kıyaslamaları bir kenara bırakmalı ve geleceğinizi olumlu yönde şekillendirecek düşüncelerinizi Netleştirerek gerçekleştirmek için bir an evvel adımınızı atmalısınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize güveniniz artabilir. Bir süredir gözünüzde büyüttüğünüz konuları bugün pek önemsemeyeceksiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken daha önce düşünmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı davranmaktan kaçının. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla tartışmayın.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak iyimser ve memnun olacağınız bir gün geçireceksiniz. Bu durumunuz, rutin işlerinizle ilgilenip veya sorunlarınızı çözmekle uğraşıp keyfinizi kaçırmak istememeniz sonucunu doğurabilir. Yapılması gerekeni ihmal etmemelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>