Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlam veremediğiniz birçok davranışının, aslında çok anlaşılır nedenleri var. Partnerinizin epeyce zamandır süren sosyal yoğunluğu, sizdeki birtakım eksiklikleri doldurduğu anlamına gelmiyor.

Takıldığınız birtakım karmaşık konularda size yön vermeye çalışan kişinin üzerindeki kredinizi azaltıyorsunuz. Birtakım işlerin oluşturulmasında, diğer ilgili insanlar kadar inisiyatif sahibi olmaya çalışmalısınız.

Bazı durumlarda, çevrenizdeki birkaç kişiden daha sağlamcı olma çabalarınız biraz hastalıklı gibi. Para ilişkilerinde yarış benzeri davranışlar, haksız yere yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Gündeminizden çıkması gereken konularda gereksiz yere takılmamalısınız. Son günlerde çok anlaşılır bir nedenle yaşadığınız tatsızlığın etkisinden bir an evvel kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak. Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Güneş de bu bölgede ilerliyor. Bizler de, yuvamız içerisinde fikirlerimizi bir hayli aktif ve ateşli bir şekilde ifade etmek istiyoruz. İstiyoruz da, bunun ayarını bilmek gerekiyor. Ailemizle, işverenimizle, toplumsal ilişkilerimizle bir bütün oluşturduğumuzu unutmayalım. Dış şartlara bakalım. Öyle alelacele kararlar vermeyelim. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Kiralama, satın alma gibi konularda acil kararlar vermemek lazımdır. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değer verdiğin kişilere gösterdiğin ilginin karşılığını artık görmek istiyorsun. Maddi problemler sona eriyor.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkileriniz bugün itibariyle yerini çok daha güzel duyguları bırakacak ve bugüne kadar yaptığınız fedakarlıkları fazlasıyla alacaksınız. Hem sevildiğinizi hem de sevdiğinizi bilmenin mutlu sarhoşluğu içinde olacak ve karşınızdaki kişiye gerçek duygularınızı daha samimi bir şekilde açma gücünü kendinizde bulabileceksiniz. Ayrıca bugüne kadar yaşadığınız bazı çelişkiler de karşı taraftan gelecek güzel adımlarla sona erecektir. Mutluluğunuzun önündeki tek engelinizin ön yargılar olduğunu unutmayın.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde düşünmek ve bunları arkadaşlarınızla daha çok paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda tamamlanması gereken konular gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda parasal konular üzerinde düşünmek ve ortaklı konuları gözden geçirmek için uygun olabilir.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri birlikte çalıştığınız insanlar ve yakın çevreniz tarafından alışkınlıklarınız olaylara yaklaşımlarınız konusunda önemli bir sınavdan geçebileceğiniz konusunda uyarıyor. İşinizle ilgili konularda daha gerçekçi yaklaşımlar sergilemeli ve kimsenin sizi orijinal düşüncelerinizden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Bugün işinizle ilgili girişimlerde bireysel şansınız daha fazlayken ortaklaşa yaptığınız işlerde beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmelerin yaşamak istiyorsanız ortakyapan Oğlak'lar bugün görüşmeleri siz yapmalı ve ortağınıza da bu durumu geniş bir perspektiften değerlendirmesinin ikiniz içinde olumlu sonuçlar getireceğini ifade etmelisiniz. Bugün aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir…

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginizi evinize ve ailenize yönlendireceksiniz. Aile içi meseleler konuşulacak. Emlak alım satım konularının üzerine eğilebilir ve aile büyüklerinizle iletişiminizi artırabilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcuna geçen Merkür evdeki temponuza hız katar. Taşınma, tadilat, eşya değişimi gündeme gelir. Boya yaptırmak, dekorasyonu değiştirmek için uygun zamanlardır. Eve gelen gidenler çoğalır. Çocuğunuzun arkadaşları ev enerjinizi renklendirir. Ani tartışmalardan kaçının.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Ortak kullandığınız kaynaklarda veya ortak gelirlerde artış olabilir. Birileri sizi, belli etmeden maddi açıdan da destekliyor olabilir. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmelisiniz.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>