Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir.

Kendinizi bir şekilde kanıtlama ihtiyacı hissetmeniz sizi gerginliğe sokuyor. Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özen ve dikkat gerektiren birtakım konularda acele kararlar alma isteği içindesiniz. Bu acelecilik, yerli yerine oturmuş şeyleri yerinden oynatabilir. Bu anlamdaki üzüntüleri bir sürpriz olarak yaşayabilirsiniz. Yarına bırakmaktan çekinmemeniz gereken bazı şeyler var. Bu erteleme, sürdürdüğünüz anlamsız moralsizliği bir anda yok edebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. astrolojik açıdan bir hayli etkili bir dönemi işaret ediyor. Oğlak öncü bir burçtur. Kariyer evinizin yöneticisi olan Venüs çalışma hayatında daha fazla başarılı olmak için diğer kişilerle rekabeti kızıştırıcıdır. İç dünyanızda aktif rol oynama arzusu belirir. Ev ve ailevi konularda temkinli olmak gerekir. En soğukkanlı Oğlak bile, Venüs-Koç burcu geçişinde şöyle bir canlanır. Aktif roller üstlenir. Hakkını sahip çıkabilir. Sözünün dinlenmesinden hoşlanır. Birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler üzerinde baskın rol oynamaya çalışmanız mümkündür. Ayrıca eviniz sınırları içinde hareketlilik yoğundur. Mars da, Koç burcunda ilerleyeceğine göre, ev sınırları, kariyer konularında hem güçlü tepkilerde bulunmaya açığız. Ancak aklımız da başımızda olsun. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tesadüfler günün oldukça ilginç geçmesine neden olacak. Çok eski bir arkadaşınla karşılaşabilirsin.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi yönden gelmesini istediğiniz bütün fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir. Sizler bu fırsatlara karşı inceden inceye düşünerek değerlendirme yoluna gitmezseniz üzülerek söyleyebilirim ki kaybeden taraf olabilirsiniz. Çünkü yaşamda her istediğimizin dört dörtlük olabilme gibi bir şansı yoktur. Ancak düşüncelerimiz doğrultusunda fikirler ayağımıza kadar geldiğinde bunlarla ilgili bir kusur aramak yerine hemen işe girişmeli ve sebat ile işin sonunu getirmeliyiz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay'ın boşlukta olmasından dolayı güne huzursuz ve ağır bir başlangıç yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamlarda hep aynı konular konuşuluyor ve sorunlar doğru düzgün çözülemiyor gibi hissedebilirsiniz. Size destek verenleri de çok istikrarlı görmüyor olabilirsiniz. Ancak unutmayın bu geçici bir durum. O yüzden kötümserliğe kapılmayın.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün evli Oğlak'ları ben merkezli düşünmemeleri konusunda uyarıyor. Her konuda kendinizi haklı görür eşiniz üzerinde sessizliğini korumasına rağmen baskı kurmaya devam ederseniz. Sizinle tartışma içine girmeden RADİKAL bir karar alabilir. Sarsıcı bitişler yaşamak istemiyorsanız, Akıllı davranın ve egonuzun yüreğinizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş hayatınızda ise girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve yeni kapıların size açılmasını sağlayacaktır. Bekar Oğlaklar sizlerde karşı cinsin üzerinde olduğunuzdan farklı etkiler bırakıp hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz…

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat işleriniz varsa birtakım aksiliklere tepkisel yaklaşabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcunda seyahat edecek. Ev ile ilgili konularda zaman harcamak istersiniz. Ev almak satmak, dekorasyon değişikliği yapmak için bu dönem uygundur. Ev içi ilişkilerde canlı bir dönmeden geçeceksiniz. Özellikle ailenin kadınları aktif rol üstlenecekleri girişimlere adım atabilirler.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihninizde yenilikçi fikirler dolaşmaya başlayabilir. Bu fikirler de bazı yaklaşımlarınızı değiştirerek daha tutarlı bir bakış açısı kazanmanızı sağlayabilir. Bu sebepten ötürü, tutucu yönünüzü tüm gün boyunca kontrol etmeye çalışın.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>