Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fedakar yaklaştığınız bir ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Aşk yaşamı : Yeni başlayan ilişkinizde şu günlerde yaşadığınız hayal kırıklıkları, size yeni kararlar aldırabilir. Daha çok şey beklediğinizi artık kendinizden saklamıyorsunuz.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu süreç toplumsal yaşantımızı, ilişkilerimizi, dünya ile bağımızı, ideallerimizi yeniden ele alma zamanıdır. Bu kadar çalışkan ve zorluklara rağmen ayakta durmayı bilecek kadar dayanıklı Oğlaklar dinlenmeyi, kendilerine zaman ayırmayı bilmeliler. Birilerini memnun edeyim derken, kendinizi ihmal etmişseniz veya gereksiz işlerle zaman kaybetmiş, hangi yolu tercih edeceğinizi bilememişseniz, şimdi bunları tespit edebileceksiniz. Kişisel tercihlerinizi belirleyecek, dostluk kavramını yeniden ele alacaksınız. Karamsar, olumsuz, sürekli didikleyen, hiçbir şeyden memnun olmayan bir kişi, bu dönemde sahip olduğu değerlerin farkına varabilir. Araştırır, okur, gelişir, büyür ve manevi anlamda zenginleşir. Sınırlarının farkına varır. Yaşadığı toplumu gözden geçirir. Geçmişte verilen kararları, vardığı sonuçları, edindiği tecrübeleri düşünür. Bunların ışığında gelecekte yapmak istediklerini tespit eder. Geri hareket onarım vaktidir. Yanlış gidenleri tespit etmek, düzenli ve sağlıklı gideni sürdürmek, eksikleri tamamlamak, farklı bir pencereden hayata bakmak zamanıdır. Bütün bu çabalar karşılıksız kalmayacaktır. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün var olan alışkanlıklarını bozmak isteyebilirsin. İş arama stresin uykusuzluk çekmene neden olabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden birisinin yapacağınız yardımlar size kendinizi çok iyi hissettirebilir. Manevi anlamda iç huzura kavuşabilir ve insanlara yardımcı olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyabilirsiniz. Aynı zamanda geçmişten beri süregelen finansal sıkıntılarınızı bir çözüme kavuşturmak için harekete geçebilir ve bu yolda ciddi atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuda hiç ummadığınız kişilerden beklemediğiniz bir anda yeni bir teklif alabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak iyi sonuçlar getirmeyebilir. Bazı konularda fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sakin kalmaya özen gösterin.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda yerin de çıkışlarınızla dikkat çekecek ve insanların hayranlığını kazanarak meslek dalınıza göre yeni teklif ve şansların size doğru hızla gelmesini sağlayacaksınız. Bu süre içinde zihninizi dinlendirecek meditasyonlar yapmalı ve iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise son 2.5 yıl ve sonrasında deneyimlediğiniz acı deneyimlerin haksızlıkların hakkını alacaksınız.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişimleri gözden geçirmenin ve sindirmenin tam zamanı! Hızlı giden işlerinizde birkaç ay boyunca daha yavaş ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek.Sosyal gruplar, arkadaşlık ilişkilerinizde küsmeler, yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Gelecekle ilgili planladıklarınızda aksiliklerle karşılaşmanız mümkün. Sakin kalıp yanlışların kırmızı kalemle altını çizme zamanı. Hayatınızdan gitmesi gereken hangi konusu varsa onu serbest bırakın.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fevrileşmekten kaçınmalısınız. Eleştiriler ve iç geriliminiz, sizi son derece sakar, sözlerine dikkat etmeyen, dikkatsiz biri haline getirebilir. Sabır ve sebatın ne kadar önemli olduğunu unutmayın ve hareketlerinizi buna göre dengeleyin.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>