Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız sözkonusu.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Oldukça dikkatli ve önlemci olmalısınız. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli. Bu sıcak günlerde duygusallığınızı iyice ön plana alabilirsiniz. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba gününe, saat 03:39 Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyoruz. Güven duygumuz üzerinde olumlu bir tesir yaratan bu enerji, hayatın güzelliklerini yaşama, arzumuzun çoğalmasına işarettir. Maddi-manevi anlamda rahat olmak isteriz. Aşkı tenimizde, gönlümüzde hissetmek, uzun vadeli düşünmek bu görünüm etkisinde bir hayli fazlalaşır. Ancak aşırıya kaçmamalıyız. Ne fazlası, ne daha azı değil, kararında olanı, hayırlı olanı, nasipte olanı önemlidir. Sevdiğimiz kişileri aşırı sahiplenmek, her şeyi ben merkezci açıdan ele almak pek doğru olmaz. Çocuklarımız, dostluklarımız, sevdiklerimiz karşılıklı paylaşım ve gönül birliğine dayalı olmalıdır. Bu görünüm gelecek dış desteklerin, ilginin, takdir edilmenin, plan ve projelerin göstergesidir. İşimize, aşımıza bakacağız. Kendimize güveneceğiz, hayata olumlu hislerle yaklaşacağız. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Huzur duygusu bizim için önemli olacak. Elden geldiğince sevdiklerimize yardımcı olacağız. Sorunları ılımlı şekilde ele alarak çözüm bulmaya çalışacağız. Sezgilerimiz yükselişte, ilham gücümüz dorukta ve empatimiz yüksek olacak. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, destekleyici, güven duygunuzu yükseltici ve sizi rahatlatıcı bir enerjidir. Hedefinizi bilirsiniz. Sorumluluk sahibi ve güvenilir bir kişi olarak takdir edilirsiniz. Bu size haz verir, mutlu eder, rahatlatır. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberleşme ve yazışmalar konusunda oldukça hareketli bir gün. Medyada yakın takipte kalacağın konular olacak.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri süregelen ve hala bugünlerde de canınızı sıkan sorunlarla baş etmek durumunda kalabilir ve bu noktada yakın çevrenizdeki kişilere karşı öfkeli tutumlar sergileyebilirsiniz. Ancak bu durum karşınızdaki kişiyi kırmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Asıl sonuç sorunun kaynağını bulmak onun çözümü için harekete geçmek olmalıdır.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlardasınız. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ancak aceleci davranmayın ve geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Biraz makul olmalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan göreceğiniz şanslarla,ve özel hayatınızda yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Aşırı iyimserlik size hata yaptırabilir, adımlarınızı olayları kontrol ederek atmalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanların fanatik fikirleri ve her türlü aşırılığı sizi rahatsız edebilir. Abartıyı sevmeyen yapınızla güne ayak uydurmakta zorlanırsınız. Akıl hocalığı yapsanız da herkes sonunda kendi bildiği doğruya sadık kalacaktır. O yüzden dil dökerek boşuna kendinizi yormayın. Hobi, yaratıcılık ve sanatçı ruhunuzu besleyeceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 06' 02" R
Ay
Boğa
19° 01' 21" R
Merkür
Koç
21° 58' 43"
Venüs
Boğa
10° 45' 05"
Mars
Koç
05° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 47"
Satürn
Balık
17° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 48' 11"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 48"
Lilith
Başak
24° 12' 57"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>