Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz birlikte olduğunuz kişiden başkasına bağlanmış olabilir. Elindekine razı olma psikolojisi içindesiniz ama tatminsizlik yaşıyor, diğer kişiyi bir daha ne zaman göreceğinizi merak ediyorsunuz. Yanlış bir tutum içindesiniz.

İş yerinizde patronvari tavırlar içine gireceksiniz. Bu tavır, kendinize yakıştırdığınız yeni imajla ilgili. Projeleriniz gerçekçi ve akıllıca olursa insanlar sizi ciddiye almaya hazırlar.

İş hayatınızdaki aktifliğiniz maaşınıza yansıyabilir. Para konularında risk almaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekiyor. Sizi yüreklendiren kişilerden çok gerçekleri göz önünde bulundurun.

Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç kişiyle birlikte sürdürdüğünüz bir çelişkiniz var. Problemin ana kaynağı olarak oklar bir kişiyi gösteriyor. Bugünlerde incinebileceğiniz bazı tartışmalar söz konusu. Geçmişin irdeleneceği bu tartışmada sabırlı olmanız gerekecek. Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir.

6 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe, saat 06:56 Ay-Akrep geçişiyle adım atıyoruz. Güçlü olmak arzumuz yükseliyor. Çıkarlarımızı düşüneceğiz. Ne aldığımıza ne verdiğimize bakacağız. Sosyal ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Mecbur olmadıkça kimsenin sabrımızı taşırmasına izin vermeyeceğiz. Bir duruşumuz olacak. Bunu anlayan anlar, anlamayan da kendi bilir diye düşüneceğiz. İşlerimize ağırlık vereceğiz. Para yine önemini koruyacak. Bütçemize göre verilecekleri ve ihtiyaçları düzenleyeceğiz. Başkalarının ne dediğinden ziyade, niyetine bakacağız. İyi niyetli ise, başımızın üzerinde yeri var. Yok değilse mesafemizi koyacağız. Saat 17:05 Ay-Satürn görünümü, sizin için gayet olumlu bir enerjidir. Pratik çalışırsınız. Çözüme yatkınsınız. Bir işi başarmadan, bir olayı halletmeden rahat etmezsiniz. Günün ışıkları yüzümüzü güldürsün. Kalben sevgilerimle,

6 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz, pozitif derinliklerde nefes alacağınız, yaşamın özünü kavrayıp her şeyde daha bir güzellik arayacağınız harika bir şifalanma günü. Yaşamımızda her şeyin maddiyat aleminde daha fazla yol aldığı maneviyat alanımızın giderek daraldığı bu dünyada hayat felsefenizi değiştirecek daha fazla ruhsal arınma yoluna gitmek isteyeceksiniz. Tam da bunu beklerken yakın çevre kişilerinden duyacağınız bazı sözler sizi manen aşağıya çekebilir. Bunu fazlaca gözünüzde büyütmemeli, hayatın baş edilmeyecek hiç bir yanının olmadığını düşünerek tebessümle karşılamayı bilmelisiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili dalgın olabilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlu geçen zamanlardan sonra kendinizi işinize adapte etmeli ayrıntılara önem vererek sistemli çalışma tarzınızı oluşturarak hareket etmelisiniz. Hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden aktif olmalısınız. Maddi anlamda keyifli gelişmeler biriken borçlarınızı ödeyerek kendinizi çok daha güvende hissederek rahatlamanızı sağlayacak. Sizin için başarının sırrı ses tonunuzda ki kararlılık ve mütevazi tavırlarınızda saklı. Bilginizi yeteneklerinizi olabildiğince hoş bir ses tonu ile ifade etmeli sert ve agresif tavırlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise; Eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterecek ve ilişkinizde ki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız.

6 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, paranızı değerledirirken farklı yaklaşımlar içinde olabilirsiniz ancak bu yaklaşımlar süpriz şekilde olumlu sonuçlanabilir ve bundan dolayı kendinizi ummadığınız kadar iyi hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz aktif olacak. Katılacağınız davetlerde farkında olmadan sorumluluk üstlenebilirsiniz. Maddi konulara takılmayın. Yakın çevrenizle birlikte planlarınızı devreye sokun.

6 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati sizi duygusal krizlere sürüklemesin. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bugün dikkat edin. Kadınlardan uzak durmakta fayda var. Hepsi sorun çıkarmaya hazır olabilirler. Kıskançlık temasıyla uğraşabilirsiniz. Meditatif çalışmalara zaman ayırın. Spiritüel holistik enerjiler ruhunuza iyi gelir.

6 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konuların öncelik taşıyacağı, yatırım araçlarıyla ilgilenebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Özellikle emlak alanında yapacağınız hamleler, sizi ileride oldukça kazançlı çıkarabilir. Yine de, önünüzdeki verileri sürekli olumlu yöne yorma tehlikesini de ortadan kaldırmanız gerekmektedir.

6 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 39"
Ay
Kova
28° 00' 36"
Merkür
Koç
17° 58' 46"
Venüs
Boğa
03° 54' 02"
Mars
Koç
01° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 26"
Satürn
Balık
16° 46' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 28"
Lilith
Başak
23° 35' 56"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>