Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize yeteri kadar güven veremiyorsunuz. Oysa onu çok seviyorsunuz ve ona asla ihanet edemezsiniz. Ona duyduğunuz sevgiyi belki de farklı bir biçimde anlatmanız gerekiyor.

İş yerinizde son günlerde çok çalışıyorsunuz, adeta amirlerinize işinize olan bağlılığınızı göstermek istiyorsunuz, oysa bunun için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor, onlar zaten sizi çok takdir ediyorlar.

Bugünlerde önemli bir para haberi alabilirsiniz ve uzun süredir beklediğiniz rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzla ilgili sevindirici bazı gelişmeler olabilir.

Sevdiğiniz kişiyle birlikte planlar yapabilir ve geleceğe yönelik hedefler belirleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli insanlarla tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız kuşkucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf olarak görünmenizde yatıyor.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Siz bu enerjiyi faydalı yönde kullanabilecek kişisiniz. Birileri üzerinde etkili olma, çalışmanızla takdir toplama, kötülüklere karşı önlem alabilme gücüne sahipsiniz. Sorumluluk, disiplin ve çalışkanlık, soğukkanlılıkla her zorluğun üstesinden gelirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, aileye ait konuların sizi yorduğu, negatif düşünmenize yol açtığı zamandır. Birileri bir şekilde sizi rahatsız edici sözler söyleyebilir veya size öyle gelebilir. Düşünürsünüz. İçinden çıkamazsınız. Derdinizi anlatsanız kimse anlamaz, sussanız kabınıza sığmazsınız. Ben derim ki, sakin olunuz ve bu saatte kendinize yüklenmeyiniz. Zaman en iyi ilaçtır dostlarım. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, hemen sonuç almak, hemen yürürlüğe koymak yönünde bizi çocuksu bir telaşla harekete geçmeye veya coşkulu davranmaya itiyor. Sözgelimi yeni bir sayfa açmak, bir girişimde bulunmak, bir problemi çözümlemekte zorlanınca hemen öfkeleniyoruz. Psikolojik açıdan bütün meseleleri hararetli hatta bazen sabırsızca ele alıyoruz. Oysaki yeniye yer açmak bazen zaman ister. Zamanı iyi kollamayı gerektirir. Bu hırs veya bu gerginlik bizi hasta eder. Onun için lütfen acele etmeyiniz. Bunlar zamanla yerine oturacaktır. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, bir kaya kadar sert ve dirençli, kararlı ve dönüşüme son derece açık olduğunuzun göstergesidir. Böyle bir etki altında kişi hem etrafındaki kişileri kucaklayabilir hem de kendisi için gerçekten sağlam bir dünya kurabilmek sevdasındadır. Kimi zaman yorgun düşebilir hatta bu kadar özverili davrandığı için sıkılabilir ancak bütün bu yolun gelişimi için gerekli olduğunun bilincindedir. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çok iyi tanıdığını sandığın insanlar hakkında yanıldığını anlayacaksın. Bu seni onlardan uzaklaştırabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş yada partnerinizle ilgili duygusal konularda bazı çelişkiler içerisinde düşebilir ve aramızdaki mesafelerin nedenini bulmak isteyebilirsiniz. Zira bu uzun zamandan beri yaşadığınız bir şeydi. Bu nedenle bunun çözümü de kısa süreli olmayacaktır. Bu duygusal uzaklığının nedeni belki de birbirinizi yeteri kadar tanımıyor olmanızda yatabilir. Bu nedenle kendinize bolca vakit ayırıp duygusal yaralarınızı saracak güzel birliktelikler içinde olmalı ve bu dünyada sevgi olmadan yapılan her şeyin mutlaka yarım kalacağını öğrenmelisiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü beraberliği devam eden Oğlaklara eş ya da sevgilinize karşı daha duyarlı anlayışlı ve hak ettiği ilgiyi göstererek hareket etmeniz yönünde uyarılarda bulunuyor. İş yoğunluğunuz yaşam şartları ona gerektiğinden daha az ilgi göstermenize neden olmuş olabilir. Fakat gerekçeniz ne olursa olsun fırsat yaratmalı birlikte zaman geçirmek için romantik ikinizin de keyif alacağı aktiviteler yaratmalısınız. Onun sizin ilgi ve sevginize ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Yaşadığınız sorunları onunla paylaşın görüş ve önerilerine açık olduğunuzu ifade edin. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz maddi olarak güzel gelişmeler yaşanabilir. Nakit akışınızda ki sürekliliği akıllıca değerlendirmeli varsa borçlarınızı kapatarak birikim yapmaya bakmalısınız. Bugün kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı önemseyin ilerleyen günlerle ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmeniz faydalı olacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda bazı düşünceleriniz desteklenmeyebilir. İlişkilerinizde istediğiniz keyfi yakalayamayabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim ev veakışınızda ani değişimlere neden olur. Anidenveya ev değiştirmeye karar verebilirsiniz. Taşınmak veya eşyaları yenilemek aniden gündeme gelebilir. Ruhunuzu yenilemek için bundan iyi bir fırsat bulamazsınız. Yeni yerler, yeni insanlar hayatınıza girer.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın ön plana çıkması mümkündür. Dahil olacağınız sosyal faaliyetler karşınıza fazladan masraflar çıkartabilir ama tutumlu doğanız sayesinde nerede duracağınızı bilecek, maddi sıkıntı yaratacak harcamalar yapmayacaksınız.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>