Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel davranışınız, kötü yorumlara yol açabiliyor. İlişkinizle ilgili olmayan bazı sorunlarınızı partnerinizden saklıyorsunuz. Ama davranışlarınız, küçük sıkıntılarınızı çok belli ediyor.

Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak. Son sarsıntınızda korumuş olduğunuz soğukkanlılığınızı, şu günlerdeki daha küçük problemlerde de sergileyeceksiniz.

Beklenmedik oluşumlarla koruyamadığınız birikiminizi yeniden yerine koyma çabalarınız olacak. Uzun süreli ek kazanç çabalarınız, önümüzdeki günlerde sevinçler getirebilir.

O kadar sorun etmeyip sabırlı davranırsanız, bir ilişkinizdeki olumsuz farklılaşmalardan korktuğunuz zararı görmeyeceksiniz.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:07 itibariyle Başak  burcunda ilerleyecek Ay durumunuzu bir hayli titiz hatta gereğinden fazla endişeli bir şekilde ele almanıza neden olabilir. Sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza bir hayli önem verebilirsiniz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak açısından yararlıdır. Hangi konuda başarılı  olmak istiyorsanız, o konudaki döküman toparlayarak dosyalayabilir, inceleyebilirsiniz. Saat 12:54 Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde tabii ki ılımlı düşünmekte, olgun hareket etmekte yarar var. Çünkü enerjiler gereği bir yandan bağımlılıklarımıza sıkı sıkıya yapışıyoruz diğer yandan geçmiş meseleleri sürekli didikleyerek anlaşma yollarını kapıyoruz. Her iki kişi de, ilişkilerine sahip çıkmayı gerçekçi düşünmeyi mutlaka bilmeleri gerekiyor. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığında çalışmak isteği ne kadar yoğunsa, dinlenmek arzusu da bir o kadar yüksektir. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir. Bu iniş çıkışlı ve istikrarsızlık içeren atmosferde biraz esnek olmak ve olayları akışına bırakmak daha iyi olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça üretkensiniz. Zeka ve kavrayış gerektiren işlerde parlayacaksınız. Ayrıca haber trafiğinizde yoğun olacak. Gelen haberler araştırmalarınız için oldukça faydalı olabilir. Yalnız duygusal anlamda sınırlarınızı korumakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişileri gözünüzde çok büyütüyor olabilirsiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YÖNETİCİ gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda bugün arkadaşlarınızla aranızda iletişim kopukluğu yaşanabilir.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 47" R
Ay
Koç
17° 43' 57" R
Merkür
Koç
20° 13' 13"
Venüs
Boğa
08° 07' 03"
Mars
Koç
04° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 36"
Satürn
Balık
17° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 49"
Lilith
Başak
23° 58' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>