Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Duygularınız her zamankinden daha canlı olacaktır ve bugün yaptığınız her şeyden zevk almayı bileceksiniz. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. Güzel bir teklif yada davet alma şansınız var, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Sürekli isteklerinizi anlatmak ve karşınızdaki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa süreli bazı planlar yapacaksınız ve bunları uygulamak isteyeceksiniz. Zihniniz çok iyi çalışyor ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda verimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlarınız olacaktır. Beklentilerinize ulaşabileceğiniz etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda akılcı davranacağınız bir gündesiniz ve elinizdeki olankları en iyi şekilde kullanırken imkanlarınızı arttırmaya çalışacaksınız. Yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak son derece olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Enerji seviyeniz oldukça iyi olacak ve aynı anda birden çok konuyla ilgilenebilirsiniz. Karşınıza bazı güzel fırsatlar çıkacaktır ve bunları mutlaka değerlendirmeye çalışın. Bugün kişisel sorunlarınız yada ilişkileriniz yerine beklentilerinize ulaşmak için zaman ayırırsanız sonuçları sizin için çok daha olumlu olacaktır. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir ve aynı anda birden çok konuyu değerlendirmeye almayı başaracaksınız.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu kutuplaşma etkisidir. İş ve ev hayatınızla ilgili konularda yapılması gereken ayarlamaların göstergesidir. Siz, ev içinde sürekli bir çatışma ortamı yaratıyor veya böyle bir duruma maruz kalıyorsanız bu alanda sorun yaşıyorsunuz demektir. Sorunun kaynağına inmek ve çare bulmak için herkesin payına düşeni yapması gerekir. Baskıcı bir eş, anne veya baba ile yaşayan bir kişi, sonunda huzursuz ve mutsuz bir kişi olur. Bu durumhayatında da başarısızlığa yol açar. Şimdi siz de bugün aile veyaşamınızı gözden geçiriniz. Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz buna bir bakınız. Ardından dış dünyadaki ilişkilerinizi gözden geçiriniz. İnsanlarla aranızda gerilim yaratan nedenleri bir ele alınız. Diyelim ki ev hayatınızda bir yenilik, değişim istiyorsunuz. O zamandurumunuzun şartlarına bakmakta yarar var. Eğer mali veya diğer yönlerden yetersiz ise, birkaç ay daha sabırlı olunuz. Diyelim ki çok önceden bu değişim gerçekleşti ancak bir türlü yerli yerine oturmuyor. O zaman yine sabırlı olmanızda yarar görüyorum. Bu karşıtlık, sanatsal, müzik, halkla ilişkiler, eğitmenlik, moda ve tasarım gibi konularda gayet başarılı olmanızı sağlar. Sizin dikkat edeceğiniz husus, sıkı çalışmak, işbirliğine açık olmak, kariyerinize önem vermek ve ailevi ilişkilerde de dengenin bozulmaması için  herkesin üstüne düşeni yapmasını sağlamaktır. Böylece hem içeride hem de dışarıda enerjinizi doğru biçimde kullanmış olursunuz. Saat 14:50 Ay-Uranüs görünümü, mali durumunuzu, şartlarınızı gözden geçirmeden eviniz ve ailenizle ilgili bir yeniliğin uygulanmaması gerektiğini işaret ediyor. Eğer dışarıdan güçlü bir desteğiniz yoksa aceleci kararlar vermeyiniz. Her konuda huzurun, dengenin sağlanması  ve arzuladığınız şekilde gelişmelerin yaşanması dileğimle,  

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları ısrarla zorlamanın faydası olmayacağı gibi rahatsız edici yankılarıda günlerce sürebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde karşı karşıya olduğumuz kritik veya üzerimizde baskı yaratan konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz veya geliştireceğimiz fikirler, planlar ya da görüşmeler ilerlemeyebilir veya şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var. Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. harekete geçilmesi gerekecek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça heyecanlısınız. Para ve yatırım konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberlerin etkisiyle sık karar değiştirebilir, harcamalarda bulunabilirsiniz. Ancak para konularında tutumlu olmalısınız. Gelirlerinizi arttırmak isterken dengeleri bozmayın. Banka işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL ilişkilerinizde yenilik söz konusu olacak. Tanışacağınız yeni kişilerle farklı bir uyum yakalayabilme şansınız yüksek.

9 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor

9 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>