Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız gerilimli açı bugün, aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Paylaşımla ilgili konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uzaklarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe, Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlayacağız. Gayet olumlu bir gün olduğunu belirteyim.  İşlerlik olgusu önemli hale gelecek. Herhangi bir şey bize uygun şekilde gelişmiyorsa, onu nasıl düzene koyabiliriz buna bakacağız. Dolaşık olanı açmaya çalışacağız. Saat 01:46 Ay-Jüpiter görünümü,  uzun ömürlü ve güven dolu bir ilişki istediğimizi işaret ediyor. Birlikte aynı yöne bakabileceğimiz ve aynı hedefe yol alacağımız  olacağımız birini hayal ediyoruz. Saat 03:53 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Saat 05:23 Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu şifalı buluyorum. Hatta bir çok meselenin manevi gücümüzün yükselmesi sonucunda daha kuvvetli bir şekilde ele alacağımızı düşünüyorum. Yeteneklerinizi değerlendirmenizi, sevginin en saf halini kucaklamanızı, iç dünyanızda endişeleri bir yana bırakarak hayata sarılmanızı sağlayabilecek bu kavuşumun tüm Oğlaklar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Saat 20:11-13 Nisan saat 11:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınız konusunda, partnerinizle birlikte cömert bir tutum izlemeniz, pozitif bir enerjinin oluşmasına neden oluyor. Akşam saatlerinde daha aktif olacaksınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçen bilgileri veya haberleri en doğru şekilde değerlendirmeniz ya da analiz etmeniz ve de elinizden geldiğince fazla bilgiye ulaşmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİSTEMLERİN kişisi değilsiniz ve ele aldığınız her şeyi pratik bir şekilde sonuçlandırıyorsunuz. Fikirlerinizi pozitif şekilde sunun.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 28" R
Ay
Koç
20° 11' 01" R
Merkür
Koç
20° 20' 52"
Venüs
Boğa
08° 19' 22"
Mars
Koç
04° 18' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 57"
Satürn
Balık
17° 04' 47"
Uranüs
Boğa
22° 41' 20"
Neptün
Balık
29° 04' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 22"
Lilith
Başak
23° 59' 49"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>