Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizde, ilişkiniz parmakla gösteriliyor. Ama bunun, ilişkide birçok güzelliğin artık geride kaldığı gerçeğini yok etmediğini de biliyorsunuz. İlişkiyi yerine oturtacak enerjiniz var.

Zorunluluklar, tahammül gücünüzü zorlayan ilişkilere katlanmanızı sağlıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Aşkta mutluluğu çok hak ediyorsunuz.

Çevrenizde size ek kazanç sağlayabilecek her fırsatı düşünüyor, değerlendirmek istiyorsunuz. Kazancınız fazla sıkıntı çekmeden yaşamaya elverişli. Ama fazlası göz çıkartmaz diye düşünüyorsunuz.

Son günlerdeki durgunluğunuz herkesin dilinde. Sizin bu mutsuz, doyumsuz haliniz aile bireylerini de olumsuz etkiliyor. Bir an evvel toparlanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek şans tanımıyorsunuz. İnsanları koşulları içinde değerlendirme becerisini gösteremiyorsunuz. Sizi çok önemseyen biri, siz ihtimal vermeseniz de sizin için çok iyi şeyler düşünüyor. Çok gitmek istediğiniz, ama zaman ayırıp gidemediğiniz bir davet bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Bugünü, bu ve benzeri şanssızlıklarınızın verdiği gerginliklerin içinde olacaksınız..

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar günün anlam ve önemini sizler açısından belirleyen Dolunay burcunuz üzerinde saat 14:26 da gerçekleşecek. Her zaman olduğu gibi, sadece Dolunayı değil, ona eşlik eden diğer görünümlerin de analizini yapmak lazım. Böylece farkındalığımız yükselecektir. Saat 08:45 Ay-Uranüs görünümü bu dolunayda, kendimize karşı sorumluluklarımız olduğunu hatırlatıyor. Duygularımızla akışta kalmamız ve iç dünyamızda bizi baskı altına alan ne varsa onunla vedalaşmamız lazım. Bunlar gerginliklerimiz, öfkemiz, olumsuz duygularımız olabilir. Bunların tümü yüktür. Bu yükten kurtulmanın yolu, kendimizin farkında olmakla mümkündür. Saat 09:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, hedef belirleme, istikrarlı bir şekilde ilerleme arzumuzun bu dolunayda etkin olduğunu gösteriyor.  Artık bazı insanlara anlayış göstermek istemeyeceğiz.  Gerçekten birlikte yol alabilecek insanlara kapınız ve yüreğiniz açık olacak. Saat 14:26 burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay nedeniyle,  güvencemizi son derece önemseyeceğiz. İster ilişkimiz ister kişisel anlamdaki girişimlerimiz olsun baskın tavır sergileyerek dediğimizi yaptırmaya çalışacağız. Partnerimizin kararları üzerinde hakimiyetçi bir tavır içinde olabiliriz. İleriye dönük olarak ideallerimizi gözden geçirebiliriz. Bu ideallere uymayan bir beraberlik yaşıyorsak gerilim duyabiliriz. Uzlaşı içinde hareket etmek yerine artık bir sonuç almak isteriz. Saat 19:42 Ay-Mars ve ardından saat 20:46 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm,  bu dolunayın sorumluluklarımızı hatırlatıcı olduğunu vurguladığı gibi, bizimhayatımız ve ilişkilerimizi gerçekçi bir şekilde ele almamız gerektiğini söylüyor. Oğlak burcundaki Dolunayın, doğru tespitlerde bulunmamız, durumumuzu net olarak görebilmemiz için vesile olması dileğimle,

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken; duygusal ilişkilerinizi yeniden irdeleme şansına sahip olacaksınız. Olaylara derin bir şekilde yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda araştırmadan, hiç kimsenin fikrine teslim olmak istemiyor ve kişisel güvenliğinizi ön planda tutuyorsunuz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bazı hata ya da yanlışlarınız nedeniyle eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da bu nedenle maddi veya duygusal bazı bedeller ödeyebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz, detaycı olmanız ve tartışmalardan uzak kalmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: İş, okul, aile veya partnerlerimizle ilgili konularda gerilim yaşanabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İlişkilerimizi doğru yönetmemiz ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Zira, bazı konularda yaşanabilecek sorunlarda herkes birbirini suçlayabilir. Tartışmalardan uzak durmak ve olayları büyütmeden yapılması gerekenlere odaklanmak en iyisi.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL ilişkilerinizde yenilik söz konusu olacak. Tanışacağınız yeni kişilerle farklı bir uyum yakalayabilme şansınız yüksek.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 02' 05" R
Ay
İkizler
02° 51' 48" R
Merkür
Koç
22° 51' 18"
Venüs
Boğa
11° 56' 24"
Mars
Koç
06° 33' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 25"
Satürn
Balık
17° 18' 50"
Uranüs
Boğa
22° 51' 32"
Neptün
Balık
29° 09' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 55"
Lilith
Başak
24° 19' 22"
True Node
Koç
15° 16' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>