Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Onun bu aşırılıklarınızdan rahatsız olduğunu biliyorsunuz. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

Yeterli olmadığınız işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yaptığınız bir işle ilgili takdir göreceksiniz. Sizden beklenen enerjiyi göstermemekle birlikte zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz.

Bugün para konularında oldukça dikkatli olmalısınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

Sinirlerinize ve duygularınıza hakim olmalısınız. Bugün, duygusal yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. Güne çok iyimser başladınız. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ev ortamında huzur bulmakta zorlanabilirsiniz.

13 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 13 Temmuz saat 07:45-1 Ağustos saat 01:46 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür,  çalışma hayatı, sağlık ve birebir ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde ihtiyaçların gözden geçirilmesi ve  güvenlik çerçevesinde ele alınmasında önemlidir. Sözgelimikonularında sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve her türlü noktanın önemle ele alınması önemlidir. Sağlığınızla ilgili konulara da önem vermek lazım. Eğitim, bir başka yere yerleşim, ihtisas, ticari konularda iyi düşünmek gerekiyor.  İlişkilerde, görüş ayrılıkları var mı  diye bir bakalım. Eğer evlenmeyi düşünüyorsak nerede yaşanacak, partnerindurumu, ailesine olan bakış açısı bunları iyice ele almak gerekiyor. Diyelim ki ayrılık kararı verdik. Duygusal düşünmemeli, probleme neden olan noktaları tekrar gözden geçirmeliyiz. Saat 11:22 Venüs-Mars ve ardından 17:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümleri, ilişkilerin hem günlük hayatta hem de kariyerinizle ilgili konulardaki önemini vurguluyor. Herkesle anlaşmak tabii ki kolay değil. Bazı kişilerle ortak bir noktada buluşamıyoruz. Ancak eğer hedefimiz gelişim ise, farklı düşüncelere sahip kişileri de dinlemeyi bilmek gerekiyor. Sosyal ağları zamanımızda doğru şekilde kullananlar çevrelerini geliştiriyor. Bu görünümler de zaten bunu işaret ediyor. Görüş alışverişinde bulunmanın, hem kendimizi ifade etmemizde hem bizi tanımalarında hem de gelişim yönünde bize getireceği faydalı olacağını söylüyor. Pazar gününüz,  yüzünüzü gülümsetici güzelliklere ve  paylaşımlara işaret olsun. Çiçek çiçek sevgilerimle,

13 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz…Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip çalışması,birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor. Ancak, bir iki gün için, önemli kararlar alabilirsiniz ve bu kararlarda sevdiğiniz kişilerin etkisi yüksek olabilir. Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman çok neşeli olmanıza rağmen başarı performansınızın düşüklüğü ve şansınızın kötü gitmesi nedeniyle bugün biraz mutsuzsunuz. Ama aşk hayatınız gayet yolunda gidiyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 18' 19" R
Ay
İkizler
06° 49' 26" R
Merkür
Koç
23° 07' 06"
Venüs
Boğa
12° 17' 04"
Mars
Koç
06° 46' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 22"
Satürn
Balık
17° 20' 09"
Uranüs
Boğa
22° 52' 31"
Neptün
Balık
29° 10' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 49"
Lilith
Başak
24° 21' 14"
True Node
Koç
15° 15' 23"
Son Güncelleme : 09/05/2024 13:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>