Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntılısınız. Uzaktan tanıdığınız, hep mesafeli olduğunuz pişmanlık duygusu bu kez sizi teslim almış. Ama fazla sık elemeden ilişki yaşama, sizin burcunuzun karakteri. Bırakın ardından da pişmanlık gelsin. Yeni bir şey görünmüyor. Uzun bir zaman inzivadasınız.

Sizin çok inanarak, yakınlarınızın da peygamber sabrıyla beklediği bir projeniz var. Maya tutacak gibi görünüyor. Zaten önünde hayli zamandan başka bir engel yoktu. Sevinecek ve sevindireceksiniz. İş yaşamınızda bunun dışında olumlu ya da olumsuz bir sürpriz yok.

Bu günlerde para durumunuz Şubat aylarında hava durumu gibi. Hala beklemedeki projeniz sizi yaza çıkartacak. Para durumunuz size alışkın olmadığınız bir yaşam sunabilir. Fakat siz alışkın olduğunuz hayatı sürdüreceksiniz.

Bugünlerde bir alacak verecek sıkıntısı yaşayacaksınız. Bugünden tedbirinizi almaya bakın. Ama bu kez mevcut sıkıntıyı, yeni alacak verecek sıkıntıları üreterek çözmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşadan hoşlanıyor gibisiniz. Bunu dostlarınıza bugün bir kez daha kanıtlayacaksınız. Onlarda bir alışkanlık yarattığını düşünüyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. Hayat karmaşık olduğu kadar da anlaşılır. Mutsuzluk ve göreceli de olsa mutluluk. Görüyorsunuz biraz düşüneyim türünden seçenekler değil bunlar.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz saat 08:52 itibariyle Ay-Pluto arasındaki görünümle başlıyor. Titizleniyoruz bir çok konuda. Hayatın kendi içindeki zorunlulukları bunaltıyor çoğu zaman insanı. Hafta sonu dinlenmek için gayet olumlu. Hem fiziksel ve ruhsal anlamda toparlanırız hem de üstümüzdeki baskıdan kurtuluruz. Saat 15:57  Merkür-Pluto olumlu görünümü, sizler açısından hemhayatınız, hem hayata bakış açınız, hem de yeni bir statü elde etmeniz anlamındaki mücadelenizin  işareti olup,  toplum önünde başarılı bir kişi olmanızı sağlayan yükselişin de simgesidir. Kazancınızla ilgili konularda bugünlerde önemli görüşmeler, gelişmeler meydana gelebilir. Kendinizi, yapmak istediklerinizi, atılımlarınızı, kararlarınızı bu etki altında ciddi manada öne sürebilecek güçtesiniz. Kendinizden emin bir şekilde ilerlediğinizi fark edebilirsiniz. Sözel yönden kimle, nasıl konuşmanız gerektiğini anlar, planlarınızı ona göre yapabilirsiniz. Otoriteler bizzat sizinle görüşmek isteyebilir veyakonusundaki sorunlarınızı uygun bir şekilde konuşarak çözüme bağlayabilirsiniz. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda seyrine başlıyor. Duygusal anlamda özgür olma isteği vardır, ilişkinin veya ortaklıkların içimizdeki baskısını olumlama yaparak ele alma vaktidir. Pozitif düşünce hakimdir. Birazcık daha rahat olmaya çalışacağız, çünkü hayatta her şeyi yönetemeyiz. Venüs-Yay geçişinde bilgece düşünüldüğünde birçok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars burcunuzda ilerlemektedir. Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor.. Kazalara dikkat.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir. Dolayısıyla, kaçınılmaz olan şeyler için üzülmeyi bırakmalısınız. Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz. Bazı kişilere önerilerde bulunabilirsiniz, ama maddi açıdan kendinizi korumanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TELEFON trafiği sizi bunaltabilir. Bulunmak istemeyeceğiniz ortamlar da istemedende olsa olmak hiç düşünmediğiniz kadar iyi gelecek size.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>