Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtebilirsiniz. Karşı tarafta böyle bir bekleyiş olduğunu görmeniz gerekiyor. Daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir.

İş ortamınızdaki birtakım çekişmeler sizi isteksizleştiriyor. Bu gönülsüzlüğün doğal olduğunu düşünüyorsunuz. Bugünlerde işlere odaklanmada güçlükler yaşayabilirsiniz.

Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, ama bundan memnun olmayacaksınız. Kendinize uygun gördüğünüz yaşam standardıyla barışıksınız. Bu, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir dönem. Daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. Ancak bu kolay olmayabilir. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, birçok konuyu hassas şekilde ele alırsınız. Lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz. Saat 16:32 Güneş-Uranüs arasındaki  mücadeleci görünüm, kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınızı, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca gösterme hevesinizi işaret ediyor.  -Ben ölmedim daha -bunlarla mı yıkılacağım -hadi bakalım görsünler benim kim olduğumu tarzı bir yaklaşımdır bu. Aslında günü bir bütün olarak incelediğimizde görüyoruz ki, bu tarz bir duruşun önemli nedenlerinden biri sorunların bir an önce üstesinden gelmek arzunuzdur. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümünde etrafımızdaki gelişmelere dikkat kesiliyoruz. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. Bugün, istem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgün bir yorumla değerlendirmeniz. . İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki birkaç gün bazı tatsız diyaloglar ve pürüzler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla bir takım kişilerin yarattığı problemlerle meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Bu kişilere engel olmazsanız, kendinizi can sıkıcı tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal yönden ya da ailevi konularla ilgili meşgul eden koşullar var. Olaylar karşısında anlayış geliştirmek gerekiyor.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü ve kararlı bir tavır sergileyeceksiniz. Enerjik ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halletmeniz gereken önemli işleriniz için harekete geçmek kolay olabilir. Arkadaşlarınıza fazla yüklenmeyin. Öğleden sonra başkalarının duygusal sorumluluklarıyla uğraşacaksınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi affetme yeteneğinizi de geliştirebilirsiniz.Kendinize samimi olma günündesiniz. Bilinçaltı ve sezgisel konularda daha cesaretli olabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bugün zihninizde saklı tuttuğunuz korkular ve düşüncelerle yüzleşebilir ve rahatlama sağlayabilirsiniz. Günü keyifli ve üretken geçirmek için yakınınızdaki insanlara ihtiyacınız var. Dolayısıyla öncelikle yakınlarınızın organize ettiği etkinliklere uyum göstermek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>