Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu henüz ne kadar tanıdığınızı bilmiyorsunuz. Birbirinize tatlı bir merakla bir yaklaşıyor, bir uzaklaşıyorsunuz. Filizlenen bir aşkın ilk dokunuşlarıyla ömrünüzün en güzel günlerini yaşıyorsunuz.

İş yaşamınızda beklediğiniz ama hiç istemediğiniz gelişmeler oluyor. Bu gelişmeler içinde sorun haline dönüşen konuya son noktayı siz koyacaksınız. Yeteneklerinizin karşılığını alıyorsunuz. İş yaşantınızla barış halindesiniz.

Bugünlerde iradeniz dışında yitirdiğiniz bir para sizi biraz sarsmış görünüyor. Kazancınızın ne kadarını nerelere, ne kadarını da birikime ayıracağınızı mükemmel kontrol ediyorsunuz.

Beyninizi meşgul eden bir üzüntünüz var. Ama bu kısa ömürlü ve asla iz bırakmayacak bir üzüntüye benziyor. Bunu çabuk kafanızdan atın, daha kötülerini çağırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel konuların ve iç dünyanıza ilişkin gelişmelerin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Aileniz ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal olarak bir baskı altında hissedebilirsiniz ve bu alacağınız kararları etkileyecektir aynı zamanda duygusal yaşamınızda çeşitli sorunlar gündeme gelebilirDuygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisi,  sert kabuklar içindeki inciler gibi, keşfedilme arzumuzun işaretçisidir. Aslında bir yandan çekiniriz kendimizi göstermeye ancak  diğer yandan hayatı görmek, tanımak,  bilmek, dokunmak isteriz. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmeniz kolaylaşır. Moraliniz yükselir, duygusal anlamda rahatlarsınız. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Ancak günün genelindeki enerjiler değerlerinizi koruma ve kollama yönünde sizi kuvvetlendiricidir. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, mesleki ve toplumsal ilişkilerde tarafsız düşünmenin, uzlaşıya açık bir şekilde işbirliğinde bulunmanızı sağlıyor. Sizin başkalarına karşı nazik, destekleyici, karşılık beklemeksizin sunduklarınızın size geri dönüşü anlamına geliyor. Başkalarının sizden beklentilerini anlamanızda, paylaşımda bulunmanızda, gerginliği geride bırakıp, yolum bu demenizde ışık oluyor. Bu görünüm,  meslekte ilerlemenin, insanların size saygı duymasının,ve ev arasındaki dengenin kurulmasının da işaretçisi bir enerjidir. İş arayanların görüşmelerde olumlu sonuç almalarına yardımcı olur. Barış ve huzur getiricidir. İşverenlerinizle kurulan olumlu ve geleceğe dönük bağlantıların göstergesidir. İş ortamındaki huzurun tesisidir. El birliğinde bulunarak bir proje üzerinde çalışmanın, düşünmenin de işaretçisi olarak olumlu buluyorum. Saat 21:32 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Chiron karşıtlığı gerek ilişki gerekgerekse mali konularda bizi biraz baskı altına alır.  Yerine koyabileceğimiz bir başka insan olmadığı için, ilişkimiz konusunda fedakarlıkta bulunuyoruz. Çünkü yalnız kalmak istemiyoruz. Bazılarımız belki güzel bir beraberlik yaşıyor. Ancak kafamız başka konulara takılı olduğundan sevgilimizle sağlıklı bir ilişki yaşayamıyoruz. Bu görünüm finansal vekonularında titizlenmemize neden olur.  Bu parayla nasıl bir gelecek kurulur veya nasıl bütçe düzenlenir diye hesaplar yaparız.  Peki, bu karşıtlıkta nelere dikkat etmeliyiz?  İlişkimizle ilgili sorunları oturup konuşmalıyız. Ancak birbirimizi zorlamamalıyız.  İş hayatımız ve finansal konularda  piyasanın durumunu veşartlarımızı gözden geçirmeliyiz. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,  

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklıklar ve ilişkiler konusunda, duygusal davranmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, karşı cinsin ilgisi üzerinizde. Eski aşkınızla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz. Üstelik, onunda hala sizin üzerinizde etkisini arkadaşlarınızda biliyor.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin olacağına dair inancınız tam olmasına rağmen, astrolojik açıdan(inanmakta zorlansanız bile!), bu durumun gerçekleşmeme ihtimali daha yüksek! Garip gelebilir, ama o şekilde görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelere dair çalışmalarınız açısından olumlu enerjiler var. Çabalarınız sonuç vermeye başlayabilir. Rakiplerle ilgili hareketlilik gözüküyor. Gün içinde rekabet etmeniz gereken durumlar içine girebilirsiniz. Tedbirli ve soğukkanlı olun. Sonuçları önemsemeden tartışmalara girmemeniz faydalı olabilir.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİNE verdiğiniz bir söz varsa, bu sözünüzü yerine getirin. Önemsememezlik yaparsanız, aranızda soğukluklar ortaya çıkabilir.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 11" R
Ay
Balık
16° 08' 40"
Merkür
Koç
18° 43' 11"
Venüs
Boğa
05° 27' 27"
Mars
Koç
02° 30' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 14"
Uranüs
Boğa
22° 33' 17"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 40"
Lilith
Başak
23° 44' 21"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>