Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bugün değişik bir özlem duyacaksınız ve bu sizin içinizi daraltacak. Onu arayıp bir buluşma ayarlayın ve özleminizi giderin.

İş hayatınızdaki çıkışlarla göz dolduruyorsunuz. Performansınız herkesin dikkatini çekiyor ve takdir ediliyorsunuz. Hırsınızı kaybetmemelisiniz.

Parasal açıdan şanslı günler geçiriyorsunuz. Geliriniz yakında artacak ve çok rahatlayacaksınız. Bu gelir artışı sizde para harcama isteği uyandırabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bugün zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamaya koymak için bir süre daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak oldukça hassas olacağınız ve içsel anlamda kaygılar duyacağınız bir gündesiniz. Kendinizi karamsarlık duygusunun etkisinden kurtaramayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde kendinizi güvensiz ve rahatsız hissedebilirsiniz. Alacağınız bir haber sizi duygusal olarak etkileyebilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 11:26 Ay-Güneş olumlu görünümü, yeni haftaya adım atarken genel olarak moraliniz üzerinde faydalı bir tesirdir. Kendinize güveninizi yükseltir. Amacınız ne ise onun peşine düşersiniz. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü,  sizi hem destekleyen hem de   insanlarla bağlantılarınızı güçlendirici, şifalandırıcı bir etkidir. Ferahlatır. İnsanlar üzerindeki etkiniz yüksektir. Bazı kıskançlıklar söz konusu olsa da, size zarar vermeleri mümkün değil. Saat 13:11-21:29 arasında etkili Ay-boşluk süresince,  her durumu titiz bir şekilde ele alacağız. Bunun nedeni, bastığımız yerin güvenlikli olmasını istememizdir. Bilgiyi doğru ellerden almanın, öğrenmenin önemi büyük. Eğer yeni bir adım atılacaksa veya yenilikte bulunmak istiyorsak elimizde somut veriler olması lazım. Şunun dediği bunun söylediğinden ziyade elimizde tuttuğumuz, gözümüzle gördüğümüz önemlidir. Eğitim,takibi, girişim, yeni bir yere yerleşim gibi meseleler üzerinde aceleci olmayın. Bilmediğiniz noktalar varsa bunları iyice araştırın. Saat 21:29 Terazi burcunda ilerleyen Ay, ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimizi yükseltir.  Ancak bir yandan da sürekli uyum sağlamak zorunda kalışımız canımızı sıkabilir. Bir şeyler yanlış gittiğinde, kibar bir dille konuşmamız beklenir. Eh bizim de buna gönlümüz yoktur. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,  

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi ve geçmişte kalan işlerinizi hızlı bir şekilde Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir. Dolayısıyla, kaçınılmaz olan şeyler için üzülmeyi bırakmalısınız. Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz. Bazı kişilere önerilerde bulunabilirsiniz, ama maddi açıdan kendinizi korumanız gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yayıncılık medya ve reklamcılıkla ilgili işlerinizde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız görüşmeler sayesinde bu alanlarda yeni hedefler ve kararlar gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminize öncelik verebilir kendinizi adayabileceğiniz bazı yeni alanlara yönelebilirsiniz. Anlama ve öğrenme isteğiniz artacak.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA harcamak için bahaneler arayacağınız bir gün. Sonradan pişman olmamak adına bugün gereksiz harcamalar yapmamaya çalışın.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 18' 50" R
Ay
Yay
26° 17' 50"
Merkür
Koç
16° 15' 16"
Venüs
Koç
28° 19' 19"
Mars
Balık
28° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 03"
Satürn
Balık
16° 22' 53"
Uranüs
Boğa
22° 13' 24"
Neptün
Balık
28° 50' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 08"
Lilith
Başak
23° 05' 48"
True Node
Koç
15° 26' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>