Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor. Duygularınızın tamamen etkisine girmemek için gösterdiğiniz direnç işe yaramayabilir.

Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır süregelen koşuşturma, yeni bir durgunluk dönemine girecek ve bazı önemli problemleri çözmüş olmanın huzurunu yaşayacaksınız.

Yakında yeni bir harcamanız var. Ama giden paranın karşılığında büyük sevinçler söz konusu. Bir alacak meselesinde çok özenli diyaloglar içine girmeniz gerekiyor.

Özel ilişkilere müdahale edilmez mantığıyla, sizden yardım bekleyen birine sırtınızı çeviriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öncelikle size yöneltilen ve hayali görüp önemsemediğiniz bir teklifle çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız. Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşumu duygularınızı, zihninizi tek bir mesele üzerinde yoğunlaştırmanın ve buna göre konuşmanın, düşünmenin işaretçisidir. Kimsenin sizi etkilemesine izin vermezsiniz. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, özel hayatınızda ve toplumsal ilişkilerinizde güven olgusunu ve güçlü olma arzunuzu büyütüyor. Gerçekten inanmak, hayatı hissetmek istiyorsunuz. Dışarıdaki gelişmeleri izleyebilir, kendinize göre yorumlayabilirsiniz. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü,  bir yandan yakın çevrenizde bulunan kişilerle(kardeş-komşu-yakın akraba) ilişkileriniz  ve iletişiminizi güçlü kılmaya çalışırsınız, diğer yandan partnerinizin üzerinizdeki etkisini gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle problem yaşamak istemezsiniz. Elden geldiğince bir terapist gibi onları dinlemeye çalışırsınız. Ancak şu bir gerçek ki asıl ihtiyacınız dinlenilmektir. Birilerine derdinizi anlattığınızda, fikirlerinizi paylaştığınızda, planlarınızdan söz ettiğinizde o kişinin derdinize derman olmasını beklersiniz. Ailenizin varlığı, hassasiyetle üzerinde durduğunuz bir konudur. Geçmişi bırakıp yola devam etmek arzunuz bu etki altında oldukça önem taşır. Saat 11:57-22:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız halinde, riskleri  en aza indirmiş olursunuz. Saat 22:33  itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme, pratik bir şekilde uygulama anlamında bu saat sonrası yararlıdır. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabırlı ve inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınızı garantileyeceksiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kurmak istediğiniz için, düşüncelerinizi açıklarken, hiç kimseyi kırmak istemiyorsunuz

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki birkaç gün bazı tatsız diyaloglar ve pürüzler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla bir takım kişilerin yarattığı problemlerle meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Bu kişilere engel olmazsanız, kendinizi can sıkıcı tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olayların gizli yönleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Büyük hedefler seçmek yerine, olayları olduğu gibi kabullenmeye bakın.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlar ve çevrenizle ortaklaşayapıyorsanız, onlarla beraber hareket edeceksiniz. Partnerinizle hava almak, biraz ortamları değiştirmek için sosyal çevrenizin düzenlediği bir parti veya bir organizasyona katılabilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişte aşırı fedakârlıklar yaptığı insanların onu hayal kırıklığına uğratması nedeni ile gizliden gizliye aşırı üzüntüler yaşadınız. Hayata dair tüm sorumlulukların zor geldiği, her şeyden kaçıp kurtulmak istediğiniz zamanları geride bırakmaya hazır olmalısınız. Mucizeler olmayacak ama rahatlamaya başlayacaksınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>