Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve size zevk veren konularla ilgilenerek bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınıza da pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirsiniz. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Planlarınıza dahil edebileceğiniz sizin kadar istekli yakınlarınız da olacak.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünüm etkisi altında Perşembe günümüz başlayacak. Bu enerji, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görümünde, güvendiğiniz kişilerle dertleşebilirsiniz. Genelde bahsettiğiniz mesele, ilişkiler, gelecek, kişisel kararlarınız yönündedir. Beğenilmek, takdir edilmek hoşunuza gider. Saat 12:29 Ay-Mars mücadeleci görünümü, dış dünya ile ilişkimizde derinlikli düşünüyoruz. Ancak bir çok kişiyle anlaşmakta zorlanmaktayız. Bunun bir nedeni de, maddi ve manevi anlamda özgür olamayışımızdır. Her anlamda rahat ve huzurlu düşünmek bu saatlerde pek kolay değil. Saat 16:39 Ay-Pluto görünümü sizi gerek aşk, gerekse hedefleriniz anlamında destekliyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmaktadır. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak niyetindesiniz. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. . Bugün Ay, içgüdülerinizi ön plana çıkarırken, mantığınızın gerektirdiği davranışlardan uzaklaşmamaya çalışın. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı kendi isteklerinize ve ideallerinize uygun şekillendirmek üzere olduğunuz günlerdesiniz sevgili Oğlak’lar. Bu anlamda ilk önce, artık sizin için zararlı olan veya faydası kalmamış ilişkileri veya işleri ya da o şeyler her ne ise, o şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlayabilirsiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi ilgilendirmeyen konulara hiç girmeyin. İstemeden bir sıkıntıya davetiye çıkarabilirsiniz. Ertelediğiniz borçlar varsa bunları derhal kapatın.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, sizden yaşça büyük kişiler ve patronlarınızla görüşebilir, kendinizi toplum içinde saygın, iyi ilişkiler geliştiren, nazik ve kibar yönlerinizle göstererek, etkili ilişkiler geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde aileniz ve sevdiklerinizle gelişebilecek ani problemlere karşı sakin tavrınızı sürdürmeniz yararlı olacaktır.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 11" R
Ay
Boğa
23° 31' 53" R
Merkür
Koç
22° 15' 25"
Venüs
Boğa
11° 08' 11"
Mars
Koç
06° 03' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 12"
Satürn
Balık
17° 15' 46"
Uranüs
Boğa
22° 49' 16"
Neptün
Balık
29° 08' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 49"
Lilith
Başak
24° 15' 01"
True Node
Koç
15° 19' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>