Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz size bugün bir sürpriz yapacak ve bu çok hoşunuza gidecek. Sizden kendisiyle ilgili bir takım isteklerde bulunması olası.

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

Para konusunda bugün değişik bir yol izleyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidecek ve para biriktirme konusunda önemli adımlar atacaksınız.

Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle ağız dalaşına girebilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin büyük bir kısmını hafifletmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Gün boyunca sakin ve neşeli oalcaksınız. Sağlığınızla ilgili ufak bir problem yüzünden arkadaşlarınızla buluşma saatiniz değişebilir. Ailenizle aranıdaki sorunlu ilişki bugünlerde düzelme belirtisi göstermekte. Bu akşam aile büyüklerinizi ziyaret edebilir onlara hediyeler götürebilirsiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 10:50 itibariyle Güneş-Satürn kavuşumu Akrep burcunda son kez gerçekleşecek. Geçen iki yıl boyunca  deneyimlediğimiz bu enerji,  hedef belirleme anlamında sorumluluklarımızı belirgin hale getiriyor. Amacımız ne ise ona göre mücadelemizi sürdürmeli, etrafımızdaki insanlarla ciddi  bir şekilde ilişkiler kurarak ve paylaşımda bulunarak ilerlemeliyiz.  İşinizdeki gelişmeler sizi farklı sosyal gruplar içinde sorumluluk almaya yöneltebilir. Güçlü insanlarla işbirliğinde bulunabilir, desteklenebilirsiniz. Bu kavuşum, sizi yönetici pozisyonuna getiriyor. Bir zümrenin, bir durumun, bir oluşumun hazırlayıcısı ve lideri olabilirsiniz. Hangi konuda odaklanıyorsanız o alada başarınız tescillenebilir. Ben bu kavuşumu bugüne dek ektiklerinizin belli bir alanda biçilmesi yönünde olumlu buluyorum. Geniş düşününüz. o zaman benim ne demek istediğimi ve geleceğiniz noktaya zihninizde tasavvur edebilirsiniz. Olur hayat bu. Yenilgiler veya istismarlar, sizi çekemeyenler, eleştirenler olacaktır. Ancak bu sizi yıldırmasın. Bilakis güçlendirici olduğunu bilin. Siz şimdi eskiyi bırakıp yeni bir yola giriyorsunuz. Kendinize ve hayata olan inancınız, bundan sonraki yolunuzu belirleyeceğine göre, lütfen önünüzdeki taşları dert etmek yerine, varacağınız zirveyi düşünerek ilerleyiniz. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, sorumluluk ve hedef bilinci içinde hareket etmenin önemini gösteriyor. Siz, şu aralar ev içinde gergin ve sadece kendi bildiğiniz şekilde hareket etmekten yanasınız. Ancak yapmanız gereken işinize odaklanmak, işbirliğine açık olmak, etrafınızdaki insanlarla nazik bir şekilde anlaşmaktır. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, evde veya dışarıda nerede olursanız olun, her durumu fazla ciddiyet ve derinlikli bir şekilde ele alacağız. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi,hayatımızla ilgili konularda kimlerle irtibat halindeysek, bu kişilerle ilişkilerimize dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Nezaket çok önemli. Ancak bir yandan da, Uranüs iç dünyamızda, boş ver, ona buna uymayı, yetti artık diyerek bizi tepkisel davranmaya itiyor. Tabii ki dikkatli olmak lazım. Dengeyi korumakta yarar var. Tartışmalardan kaçınmak gerekiyor. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi ve geçmişte kalan işlerinizi hızlı bir şekilde Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var. Bu fikri veya projeyi olgunlaştırıp, faydasını görmenizi sağlayacak olanaklarla karşılaşmanıza az kaldı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Daha olgun ve gerçekçi bir gözle hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Yeni kararlar almanız mümkün gözüküyor. Ancak hedeflerinizi hayata geçirmek için beklemeniz gerekebilir. Bugün üstlerinizle olan iletişiminiz açısından daha dikkatli olmalısınız. Tartışmalardan sakının.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA harcamak için bahaneler arayacağınız bir gün. Sonradan pişman olmamak adına bugün gereksiz harcamalar yapmamaya çalışın.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 14" R
Ay
Yay
29° 45' 06"
Merkür
Koç
16° 18' 45"
Venüs
Koç
28° 38' 49"
Mars
Balık
28° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 24' 19"
Uranüs
Boğa
22° 14' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 02"
Lilith
Başak
23° 07' 33"
True Node
Koç
15° 25' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>