Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor. Son kararı yine siz vermelisiniz.

İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Harcamalarınıza ay sonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız. Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde duygularınızı saklamakta güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Bugün insan ilişkilerinizde sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda hoşlanmadığınız bazı kimseler var. Bugün bu kimselerle aranızda sorun çıkabilir. Alttan almaya ve sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisinde haftayı karşılıyoruz. Eğer yeni bir karar verme aşamasında iseniz, ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım. Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde yer alabilir. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme anlamında yararlıdır. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır. Yeni haftanın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.Aktif düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz.Kendinize yakın kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki birkaç gün bazı tatsız diyaloglar ve pürüzler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla bir takım kişilerin yarattığı problemlerle meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Bu kişilere engel olmazsanız, kendinizi can sıkıcı tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Bazı konularda gerçekçi davranmanız gerekebilir. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Bazı konuları toparlamak ve bitirmek isteyebilirsiniz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arınmayla ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Etrafınızdaki olayları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Dış ortamlarda sizi destekleyen önemli gelişmelerle haftaya başlıyorsunuz.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz.Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Bir ilişkiniz varsa bunu daha ciddi bir seviyeye taşımak için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ortaklık kurabilir, evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun aile bilincine sahip durumdasınız.

18 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

18 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>