Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin üstünde egemenlik kurma gayretleriniz sonuç vermeyecek çünkü özgürlüğüne fazlasıyla düşkün bir partneriniz var. İlişkinizde daha açık görüşlü ve mantıklı olmanız gerekiyor.

İş arkadaşlarınızın çoğuna güvenmiyorsunuz ve tedbirli davranıyorsunuz. Bu özelliğiniz ile çoğu beladan uzak duruyorsunuz. İş ortamındaki insanların politik düşündüklerini unutmamanız lazım.

Bazı önemli yatırımlar gerçekleştirdiniz ve önümüzdeki günlerde bunun faydalarını göreceksiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Yakında bir takım borçlarınızı kapatmak zorunda kalabilirsiniz.

Son zamanlarda kendinize hiç önem vermiyorsunuz. Gerek sağlığınızı gerekse giyiminizi çok ihmal ettiniz bu sıralar. Gardırobunuzu yenilemeyi düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zamanınızı sevdiklerinize ayıracaksınız. Kafanızıgibi konulardan uzak tutmak isteyecek , eğlenmeye ve hoş zaman geçirmeye çalışacaksınız. Akşam saatlerinde ailenizle bir araya gelebilir onlarla zaman geçirebilirsiniz. Ailenizden size maddi yada başka türlü bir yardım gelebilir.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Akrep burcu geçişiyle Cuma günümüz başlıyor. İki konu çok önemli, partnerimizle paylaşım ve sosyal hayatımız. Her ikisinde de canımızı sıkan durumlar var. İstemeden de olsa birçok şeyi sorgulama gereği duyabiliriz. Partnerimizle alakalı konuları güvendiğimiz bir arkadaşımızla konuşabiliriz. Ona ait her şeyi öğrenmek isteriz. Eğer yalnızsak, biriyle tanışmak ve ilişki kurmak isteyebiliriz. Güzel ve çekici görünmek isteriz. Çünkü beğenilmek bir hayli hoşumuza gider. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hareket ederiz ve inandığımız değerlerimizden asla taviz vermeyiz. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde  aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz  yoğunlaşır. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir.İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmaları olacaktır. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız ve sakinliğinizi korumanız gereken bir süreçtesiniz. Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir. İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz. Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Oğlakların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızı ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabilir, fırsatlar elde edebilirsiniz. Resmi işler, aile ve patronlarla görüşmeler için uygun olan bugün, akşam saatlerinde özel yaşamınızda keyifli ve romantik etkiler altında, mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 27' 00" R
Ay
Boğa
24° 13' 49" R
Merkür
Koç
22° 18' 03"
Venüs
Boğa
11° 11' 46"
Mars
Koç
06° 05' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 53"
Satürn
Balık
17° 15' 60"
Uranüs
Boğa
22° 49' 26"
Neptün
Balık
29° 08' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 58"
Lilith
Başak
24° 15' 21"
True Node
Koç
15° 19' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>