Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ancak beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla fikirlerinizi paylaşacaksınız ve birlikte planlar yapabileceksiniz. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Çevrenizi şaşırtacak bazı fikirleriniz yada girişimleriniz olabilir. Duygusal açıdan yeni bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Yaptığınız planları kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve maddi olanaklarınızı verimli olarak kullanabileceksiniz. Yeni bazı imkanlar elde edebilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak istediğiniz alanlara kanalize etmeyi başaracaksınız. İletişimlerinizin size şans getireceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Alacağınız kararlar son derece akılcı olacaktır ve geleceğinize yönelik planlar yapabileceksiniz. Daha önceden sizi rahatsız eden bir konunun üzerinizde oluşturduğu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Genel olarak verimli bir günde olacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Çarşamba gününe, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla adım atacağız. Bu görünüm,  özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını söylemektedir. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında her türlü zorlukla mücadele etmek zorunda olduğumuzu biliriz.  Kariyer evinizde ilerleyen Ay, doğal olarak güvencemiz konusunda hassasiyetin simgesi. İster istemez bastığımız yeri bilmekten yanayız. Çünkü düzensizlik, karmaşıklık ve ne yana gideceğimizi bilmemek kaygılarımız daha fazla arttırabilir. Kaldı ki bir Oğlak için sağlamlık ve garanti olmadan kendini rahat hissetmesi öyle kolay değildir. Boşluk etkisi altında insan baskı altına alıcı her şeyden uzak durmak istese de, bu o kadar kolay olmayabilir. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli işlerle uğraşmak için uygun olmayan birkaç günlük süreçtesiniz. ‘'Hayır. Ben zorluğu severim'' diyorsanız, ne güzel! O zaman keyifli geçirebileceğiniz birkaç gün! Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün anneye dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Birlikte daha fazla zaman geçirebilir, paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. İş ve kariyer konularında sorumluluklar ve beklentiler öne çıkıyor. Yeni girişimleriniz için uygun bir dönem olmayabilir. Gereksiz riskler almaktan kaçının. Daha tedbirli ve planlı hareket etmeye çalışın.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 09" R
Ay
Yay
24° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 13' 38"
Venüs
Koç
28° 09' 33"
Mars
Balık
27° 56' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 13"
Satürn
Balık
16° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 12' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 41"
Lilith
Başak
23° 04' 55"
True Node
Koç
15° 27' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>