Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamıyorsunuz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Ani oluşacak bir konu heyecanlanmanıza sebep olabilir. Çevrenizde geçecek bir konuşma sizi üzebilir ve incinebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz,sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz bir gündesiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe üç önemli görünüm eşlik edecek. İlki, saat 05:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün. Bu görünüm, ilişki meselelerine hassasiyetle bakmak yerine kendinize güven duyarak seçimlerde bulunmaktır. Siz sadece bir başkasının size sunacağı sevgi,  koruma  ve kollamasıyla hayatınızı güvence altına alamazsınız.  Bunu bulamadığınızda ne olacak? Onun içindir ki, boş yere stres altına girerek, çaresizce tepkilerde bulunmayınız. İlişkinizi ve ilişki konularını gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 08:36 Merkür-Neptün  olumlu görünümü, eş veya ortağınızın  içinde bulunduğu hassas durum karşısında ona destek olmanız anlamına geldiği gibi, çevrenizle aranızdaki hassas iletişimin de simgesidir. Gün boyu vizyon arayışınız ön plandadır. Kimi zaman birilerinin sizin kadar hassas düşünmeyeceğini veya sizin hayallerinize pek önem vermeyeceklerini düşünebilirsiniz. Ancak burada kendinize olan inancınız ve güven duygunuz çok önemlidir. Siz eğer amaçlarınızın farkındaysanız hiç kimsenin size karşı durması mümkün değildir. Kaldı ki bu enerji, ailevi konulardan tutun da, eğitim vehayatınıza kadar geniş yelpazede kendinizi korumanız, kollamanız, sahip olduğunuz değerlerinizi muhafaza etmeniz yönünde size yardımcıdır. Kafanızı karıştıran ilişki sorunlarını çözebilmenin yolu, hassasiyetten uzak gerçekçi düşünmekle mümkündür. Ayrıca her insan farklıdır ve onun sizi gibi hareket etmesini, kararlı olmasını beklemek yanlıştır. Siz kendi yolunuza ve kendi hayatınıza sahip çıkarsanız ona göre seçimlerde bulunur, üzülmezsiniz. Saat 09:32 Güneş-Mars zorlu görünümü, partnerin bize karşı davranışları ve hayatımızdaki yerini güven anlamında sorgulamamızı sağlıyor. Diğer yandan,hayatımızla ilgili konulara bakıyoruz. Durumumuz nedir? Ayaklarımız sağlam yere basıyor mu, bunları düşünmemizde yarar var. Çünkü 26 Temmuz sonrası Mars-Akrep burcunda seyrine başladığında, ileriye yönelik olarak bir rota çizmemiz gerekecek. Onun için bugün gerçekçi bir şekilde olan bitene bakalım. Öldüğümüzde hatırlanmak yerine, yaşarken unutulmasak ne iyi olur......İyilik ve güzelliklerle anılmamız ve huzurlu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece kendinize güveniyor, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çeviriyorsunuz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Güç ve İsteklerinizle ilgili gizemli davranışlarınızla çevrenize yanlış imajlar vermeyin. Dışa vuramadığınız öfkenizin etkisiyle istem dışı hareket etmemeye çalışın.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Fiziksel anlamda zorlayıcı durumlar yaşamamak için günü evde dinlenerek geçirmek daha doğru olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AKRABA ilişkilerinde sorun yaşayabileceğiniz konular gündeme gelebilir. Dedikoduların içine girmeyin. Sizi çekemeyen insanlar var.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 43' 36" R
Ay
Yay
18° 27' 01"
Merkür
Koç
16° 08' 31"
Venüs
Koç
27° 34' 38"
Mars
Balık
27° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 38"
Satürn
Balık
16° 19' 36"
Uranüs
Boğa
22° 11' 21"
Neptün
Balık
28° 49' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 04"
Lilith
Başak
23° 01' 47"
True Node
Koç
15° 28' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>