Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:40 Ay- Balık burcu geçişiyle güne uyanıyoruz.  Bu enerji, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ay-Balık burcu geçişinde, duygusal anlamda kimseye tam olarak açılmayız. Hatta bazı kişiler bizi gizemli ve anlaşılmaz bulabilirler. Ancak sevgi hislerimiz aslında o kadar yoğundur ki, duvarlarımızı aşabilen ve bize ulaşabilen kişiler bunu fark edebilirler. İçimizdeki çocuk bugün ön plandadır. Sevdamızı, yüreğimizdekileri söze ve yazıya dökerek ifade etmek isteriz. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümü rahatlatıcı, moralinizi yükseltici ve etrafınızdaki insanların size yönelişlerini olumlu hale getiricidir. Siz de duyarlı konuşursunuz ve düşünürsünüz. Güzellik istersiniz, güzellik sunmaya çalışırsınız. Sevdiklerinizi sahiplenirsiniz. Onlar da aynı şekilde sizi. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Çevrenizde bulunan kişilerle duyarlı ve onları kucaklayıcı tarzda ilişki kurabilirsiniz. Ilımlı düşüncelerinizle, sevgi dolu hislerinizle, içten ve samimi sözlerinizle etrafınızdaki her insanı etkileme gücüne sahipsiniz. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer kendinizi aniden hassas bir konunun ya da tartışmanın içinde bulursanız harareti arttırmamaya dikkat edin. Ekip çalışmaları, ortaklık veyabirliği gerektiren işlerde artış yaşanabilecek günlerdesiniz. Aynı zamanda sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi de düzenleyebileceğiniz, sorunlarınızı konuşarak çözebileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ticari konularda ilginç fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirirken ayaklarınızı sağlam basmanız oldukça önemli olacak. Yazışma ve sözleşmelerde dikkatiniz biraz dağınık olabilir. Mutlaka kontrol edin. Eğitime dair alanlarda hareketlilik gözüküyor. Ancak sabırlı olmanız gereken durumlar olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınız yeni gelişmelere açık. Farklı insanların yakınlık göstermesi kafanızı karıştırabilir. Son kararınız pişmanlık olmasın.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 25' 51" R
Ay
İkizler
08° 39' 09" R
Merkür
Koç
23° 14' 31"
Venüs
Boğa
12° 26' 40"
Mars
Koç
06° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 12"
Satürn
Balık
17° 20' 45"
Uranüs
Boğa
22° 52' 58"
Neptün
Balık
29° 10' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 14"
Lilith
Başak
24° 22' 06"
True Node
Koç
15° 14' 43"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>