Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedeceksiniz.. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz.

Bedeninize özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin. Beklenmedik ev kazalarına karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve kendinize olan güveninizi arttırabilir. Risk almaya hevesli olacağınız bugün, şans oyunlarından zevk alabilirsiniz. Kontrolü kaçırmayacağınıza inansanızda, hırsınızın etkisinde kalmamanız gerekli, unutmayın.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 07:07 Ay-Koç burcu seyri ile başlıyor. Dışarıda olumsuz bir tepki veya bir yanlış davranışla karşılaştığımızda  çabucak sinirlenebiliriz. İnsanların bazen ne kadar çekilmez olduklarını düşünebiliriz.  Gerekirse, biraz mesafe koymak yararlıdır. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümünde, hem ailemiz hem de ortaklaşa yapılacak işlerde enerjik bir günü işaret ediyor. Mali konularda ve ilişkilerde Jüpiter-Aslan burcu geçişinin aktif gücünden yararlanabiliriz. Başkaları size destek verir ve sizden yana düşünürler. Saat 15:25 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşacak görünüm ilişkiniz veya genel olarak gergin düşünmenize sebep olabilir. Yaptıklarınızın takdir edilmediğini hissettiğinizde sinirli konuşabilirsiniz. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün Çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren bir yıl boyunca, ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda türlü şans ayağınıza gelebilir. Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz. Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız. Şanslar, eşinizin veya farklı alanlardaki partnerlerinizin (müşteriler, akrabalar, bankalar,yerindeki kişiler v.b)gelirleriyle ilgili konularda kendini göstermeye başlayabilir. Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven arayışı konusu öne çıkabilir. Geleceğiniz için daha sağlam koşullar yaratma çabasına girebilirsiniz. Daha iyi şartlara ulaşmak için biraz sabırlı olmanız gerektiğini unutmayın. Aileye dair konular gün içinde öne çıkabilir. Aynı dengeleri gözeten sabırlı tavrınızı aile fertlerinize de göstermeniz gerekebilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN konu ne olursa olsun duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeniz gerekiyor. Son derece katı olmanızda fayda var.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>