Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

Bu sıralar işleriniz,ilişkileriniz,saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyor ve sanki bunun koşullarını oluşturuyorsunuz. Bu daha çok sabırsız, aceleci davrandığınızda oluyor. Günün ilerleyen saatlerinde bir konuyla ilgili inatla sürdüğünüz izde bir ipucu yakalayacaksınız. Ama bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bu, size insanlara daha güvenli olma konusunda bir ders olacak.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:49 Mars-Kuzey düğüm kavuşumuyla yeni haftamız başlayacak. İşbirliğini, dengeli hareket etmeyi, yaşadığımız toplumdaki haksızlıkların farkında olmayı işaret eden bu görünüm, sadece kendi kabuğumuz içinde hayatı sürdürmenin yanlış olacağını da işaret ediyor. Üstümüze düşen sorumluluklarımız var. Bunlara sırt dönemeyiz. Sadece biz mutlu olalım diye,  dış dünyadaki yanlışlıklara göz yumamayız. Kimsenin de göz yummasına izin vermemeliyiz. Tabii ki bize karşı  yanlış yapılmasına, hakkımızı yemelerine de  göz yummamalıyız. Susup sineye çekmek sonra da evimiz içinde gerginlik yaşamak, ailemizi tedirgin etmek, kendimizi üzmek de olmaz. Hem adil ve ölçülü olmamız hem de bu şekilde davranmalarını sağlamak için örnek olmamız gerekiyor. Böylece doğrutercihinde bulunabilir, doğru kişilerle irtibatlar kurabilir, huzur bulabiliriz. Saat 08:08 Ay-Uranüs görünümü, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir.  Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur. Saat 08:26 Ay-Satürn zorlu görünüm etkisi altında, bir hayli arzulu ve tutkuluyuz. İnsanlar üzerinde etkili olmak isteriz. Düşüncelerimizden taviz vermeyiz. Parasal ve ilişki anlamındaki meselelere kafamız takılıdır. Yolunda yürümeyen işler canımızı sıkabilir. Saat 20:38 Ay-Mars görünümü, mali konularda veilişkilerinde belli bir tolerans göstermenizde yarar var. Kazanç konularında yenilikçi ve yapıcı tarzda düşününüz. Saat 22:23-15 Temmuz saat 05:40 arası Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Maddi açıdan kendinizi tam anlamıyla rahat ve özgür hissetmeniz zorlaşabilir. Her kuruşu saklama veya tam tersine bol para harcama isteği duymanız mümkündür. Belirsizliklerinden daha fazla sıkılırsınız. Yeni haftamızın  güzel gelişmelere işaret olması dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce detaylar içinde olmanız, olayların akışını değiştirmiyor.. Duygularınız hiç kimseyle paylaşmayacak, daha sonra ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Yakın ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin desteğini bekliyor ve bazı ön görüşmeler için bir araya gelmeyi planlıyorsunuz. Yaşam deneyimini hızlandırmak adına doğru yolda ilerliyorsunuz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekip çalışması,birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor. Ancak, bir iki gün için, önemli kararlar alabilirsiniz ve bu kararlarda sevdiğiniz kişilerin etkisi yüksek olabilir. Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda önemli bir hareketlilik gözüküyor. Bugünkü çalışmalarınızın sonuçları sizin için oldukça tatmin edici olabilir. Özellikle paraya dair alanlarda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Başkalarının desteğini sağlamak açısından olumlu enerjiler var. İletişim konularında rahat ve açık fikirli olduğunuzda kazançlarınız artabilir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlık konusunu abartmış gibisiniz. Kendi isteklerinize, kendinizi mutlu etmeye çalışın. Ağzınızla kuşta tutsanız yaranamadığınız kişiler var. Buna bir son verin.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 19' 00" R
Ay
İkizler
06° 59' 25" R
Merkür
Koç
23° 07' 46"
Venüs
Boğa
12° 17' 57"
Mars
Koç
06° 46' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 32"
Satürn
Balık
17° 20' 12"
Uranüs
Boğa
22° 52' 33"
Neptün
Balık
29° 10' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 52"
Lilith
Başak
24° 21' 18"
True Node
Koç
15° 15' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>