Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda bir yıl sürecek seyrine başlıyor. Bugün size ilk söyleyeceğim söz, 12 yıl sonra birilerinin sizi artık düşünüyor olmasıdır. Evet siz bu geçiş sayesinde finansal konularda başkalarından destek görebilirsiniz. Tabii ki Oğlaklar hayatın zorluklarıyla çoğu zaman karşı karşıya gelen, mücadele etmeden kolaylıkla bir şeylere kavuşmayan, buna rağmen sabır gösteren azimli insanlardır. Hayat bu ya, bir gün gelir, birileri sizin durumunuzu, özelliklerinizi, yeteneklerinizi ve hakkınızı düşünmeye başlar. İşte bu süreç önünüzdeki bir yılın gelişmenizi sağlayan lütfudur. Gizli ve geri planda kalmış ancak kimsenin pek fark etmediği bir çok zenginliğiniz bir dönüm noktasının işaretçisi olarak keşfedilir. Borçlarınızı ödemeniz kolaylaşır. Kredi ve yatırımlar, miras, hisseli paralar yönünde iyileştiren gelişmeler yaşanır. Eğer ne oldum değil, ne olacağım diyebilirseniz, size yönelen bu fırsatları tevazu ile karşılarsanız, biliniz ki çok daha iyileri de yaşanır. Bazen bu iyilikler size çok güçlü insanlar tarafından yönelir bazen de gizlice yapılır, sonra duyarsınız. Ancak hangi yolla gelirse gelsin, geleni şükürle karşılayınız ve siz de hakkını veriniz. Yöneticiniz Satürn-Akrep burcunda sizi ilerisi adına hedefler yönünde eğitiyordu, zorlanıyordunuz çoğu zaman. Şimdi Jüpiterin desteğiyle, rahatlıyorsunuz. Dilerim ki, hayatınız kolaylaşsın ve rahat edin. Siz de başkalarına yardımcı olun, onurlu bir yaşam sürdürerek, doğru şekilde fırsatları değerlendirin.   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken geleneksel davranışlar sergilemeniz, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara daha esnek bakmayı öğrenmelisiniz. Egolarınızı yenmelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün için, bırakın diğerleri işleri halletsin veya gereken bilgileri ortaya çıkarsın. Daha fazla araştırma zamanı. Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GECİKMİŞ ödemeleriniz canınızı sıkabilir. Bugün kim olursa olsun tutamayacağınız sözler vermeyin. Dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>