Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Hami gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı.

Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. İş yaşantınız sizden tatminkar, fakat sizin için aynı şeyi söylemek oldukça zor.

Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında tutkuyla istediğiniz şeyi elde edeceksiniz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor.

Verdiğinizin karşılığını her zaman alamayacağınızı fark etmelisiniz. İnsanlarla ilişkileriniz hayal kırıklıklarına çok açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız olumlu karşılanmıyor. İnsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü, finansal işlerimizdeki sıkıntıları aşabilmemizde yardımcıdır. Düşündüğümüz, planladığımız şekilde ilerlememizin önünde duran zorlukları da aşabilmemiz mümkündür. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 20:06 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, çevrenizle ılımlı ve nazik biçimde iletişime geçebilirsiniz. Sorumluluklarınıza sahip çıkabilir, hedefinize  göre ilerleyebilirsiniz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmelisiniz

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru şekilde kullanmanız durumunda duygularınız yükselebilir. Maddi durumunuzu geliştirmek için neler yapabileceğinize daha fazla odaklanmalısınız. Sağlıklı bir çevre, yapmak istediklerinizde size yardımcı olabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hassasiyetiniz olan konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeme gelebilir. Bazı konuları daha net algılayacağınız bir gün olabilir. İkili ilişkilerde çatışmalara dikkat etmelisiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele içinde olabilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Oğlaklar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza ve hayati kararlarınıza önem göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Ailenizde ortaya çıkan anlaşmazlıklara dikkat edin. Ortaklaşa parasal konularda çözümler oluşabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Odaklandığınız tüm konularda ve belirli bir süre önce başlattığınız konularda artık bir sonuçlanma dönemine girmiş bulunuyorsunuz.İnşa etme, meydana getirme ve sistem kurmayla ilgili önemli farkındalıklar ve yaptıklarınızın meyvesini alma zamanına ulaşmış bulunuyorsunuz. Zihinsel ve bilinçaltı olarak da bazı olgunlaşma ve kalıcı bir değişim sürecini deneyimliyorsunuz. Ancak aileniz, eviniz ve köklerinizle ilgili çatışmanın sorunsuz atlatılması için daha sağduyulu olması gereken sizsiniz. Aksi halde kayıplar yaşamanız mümkündür.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>