Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bir tertip, düzen içinde değerlendiriyorsunuz. Uçuk, aykırı aşk ilişkileri size göre değil. Çevrenizde izlediğiniz bu tür ilişkilere saygı duymakta zorlanıyorsunuz.

İşleri yoluna koyma çabanız, son günlerde bütün enerjinizi tüketti. Ama bu fedakarlıklarınızın karşılığını alacaksınız. Bu yoğun uğraş sırasında işinizin uzmanı oluyorsunuz.

Ailenizden birisiyle para konularında birbirinizi pek beğenmiyorsunuz. O sizi savruk buluyor, siz de onun eli sıkı olduğunu düşünüyorsunuz. Çok kısa bir gelecekte bir ek kazanç olanağı bulacaksınız.

Ailede para tartışması yaptığınız kişiyle bir çıkar ilişkiniz yok. Ayrı bütçelerle yaşıyorsunuz. Bu yüzden bunu bir kırgınlığa dönüştürmenin hiç gereği yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eksik olduğunuza inandığınız bir konuda sürekli kendinizi sınıyorsunuz. Fakat öyle görülüyor ki bu tespiti kendiniz yapmamış, buna inandırılmışsınız. Bu da, birtakım insanları fazlaca önemsediğiniz, sizinle ilgili tahliller yapmalarına kolayca izin verdiğiniz anlamına geliyor. Bu akşam çok eğleneceğiniz bir gurubun içinde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlığı, Cuma günümüzün ilk etkin görünümüdür. Özellikle ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarfetmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, işlerimizi sabah erken saatlerde halletmekte biraz güçlük yaratabilir. Hangi işe öncelik vereceğimizi bilemeyiz. Geç uyanabiliriz, işe geç kalabiliriz. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Biraz huysuzluk,yerinde veya evdeysek gergin tepkiler vermeye açığız. Aynı andan birden fazlaüstlenmek zorunda kalabiliriz. Aslında ortada bir şey yokken kolayca sinirlenebiliriz. Elden geldiğince sakin olmaya çalışalım. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü,hayatımızda ve genel olarak dış dünya ile olan ilişkimizde bizi bazı meselelerin bir hayli yorduğunu gösteriyor. Sorumluluklarımız bir yandan, diğer taraftan bitirilmesi gereken işler dinlenmeye fırsat bırakmıyor. Bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yarım kalan işleri bitirmeye bakalım. Hayatımızı ilgilendiren konularda aceleyle kararlar vermeyelim. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü, güne uykunuzu almamış şekilde uyandıysanız bu saatlerde kendinizi biraz yorgun hissetmenize neden olabilir. Saat 14:16 Ay-Güneş olumlu görünümü, hem akıllı hareket etmenin hem de bilinçli isteklerinizi elde etmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Şu aralar elinizden geldiğince otoritelerle anlaşmaya, ortayı bulmaya çalışıyorsunuz. Ancak buna rağmen yaşadığınız sıkıntılar verimli çalışamamanıza neden oluyor. Usta mıyım yoksa çırak mı,,,köle miyim yoksa kurban mı diye düşünebilirsiniz. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, mecburiyetler, belirsizlikler yüzünden bu saatte kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Aslında her şeyin altından kalkabilecek gücünüz var. Ancak kafanıza bir şeyleri takarsınız. Doluya koysam olmuyor, boşa koysam dolmuyor diye içinizden geçiririrsiniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğiniz veya sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz bazı kişiler sizi yanıltabilirler. Ortak kaynak kullanımı, ekip çalışması gerektiren işlerden çok size daha iyi bir hayat sunabilecek bireysel çalışmalara ağırlık vermenizde fayda var.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, daha çok kendi sezgilerinize veya düşüncelerinize güvenmenizde fayda var. Zira, siz ne kadar iyi niyetli olsanız da, diğerleri uzun vadeli ilişkiler veya arkadaşlıklar konusu başta olmak üzere, gerçekçi olmaktan veya gerçeklerden çok uzak bir konumda duruyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gerektirdiği rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla dinlemek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteği sizi rahatlatacaktır. Ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplumla ilişkilerinizde başarılı olacaksınız. İlişkinizdeki ayrıntılarla kendinizi mutsuz etmeyeceksiniz. Para durumunuz gayet iyi. Yeni bir işbirliği yapabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ay, eskiden konuşulmuş kariyer işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Eğitim, seyahat, medya fırsatlarınız devrede olacak. Bugünse, sevdiğinizle aynı zevkleri paylaşmayacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizle ilgili konularda güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabileceğinizin habercisi. Terfi,bulma,anlamında destekleyici, hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sadece kariyerinizle ilgili konularda ki hedeflerinizi belirlerken abartılı davranmayın.  Yöneticilerinizden destek ve övgü dolu sözler alabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 04" R
Ay
Oğlak
23° 45' 26"
Merkür
Koç
16° 51' 08"
Venüs
Boğa
00° 51' 48"
Mars
Balık
29° 38' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 53"
Satürn
Balık
16° 33' 57"
Uranüs
Boğa
22° 20' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 09"
Lilith
Başak
23° 19' 32"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>