Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin konuştuğu her sözün sizin sinirinize dokunması, sizin çok yoğun bir tempoda çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bütün bu işlerin üstesinden sadece tek başına siz gelemezsiniz. Bugün size harika bir sürprizi olacak ve rahatlayacaksınız.

İş yeri değişikliği veya bir terfi söz konusu. Ne olursa olsun bu durum sizin için daha huzurlu günlerin başlangıcı olacak. Zaten sizin beklentinizi de bu doğrultuda. Tahminlerinizde yanılmayacaksınız.

Aile içindeki bir kişinin ani rahatsızlığı sizi bir miktar masrafa sokup paradan çıkarabilir. Fakat hiç beklemediğiniz bir yerden bir destek alabilirsiniz. Kalıcı dostluklarınız var.

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk günlerinde Yengeç burcunu hoş sürprizler bekliyor. Özellikle ikili ilişkiler konusunda çok başarılı girişimlerde bulunabileceksiniz. Yalnız çevrenizdeki insanlara karşı daha dikkatli olmalısınız ve dostlarınızı iyi seçmelisiniz. Herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz. Sonra da zararı size dokunuyor. Akrabalık ilişkileirinize önem vermeniz çok güzel bir davranış fakat sizin de sadece hafta sonunuzdan bir gününüz olduğunu unutmayın.

2 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 01:34 Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Bugün duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz,  keyiflenmeniz, mutlu olmanız için,  hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi mali açıdan bir problem yaşıyorsanız, kimseden destek görmüyorsanız, tek başınıza mücadele veriyorsanız, ihtiyaçlarınızı kısıtlı bir bütçe çerçevesinde gidermek zorundasınız demektir. Sadece olaya para anlamında bakmayalım. Bazen sorumluluklarımız da üzerimizde yük teşkil eder. Örneğin eşimiz çalışmıyorsa, sevgilimizinsorunu veya  ailemizin bir sıkıntısı varsa, bir de bütçemizin ayarını bilmiyorsak,  işimiz epey zordur. Bunları kafamıza takar dururuz. Tabii ki kolay değil. Bir de ilişkiler konusu önemli. Sevgilimizle yaşanan anlaşmazlık, cinsel hayatımızın durgunlaşması, ilişkide paylaşımın az oluşu veya hayatımızda kimsenin olmayışı,  günü keyifli geçirmenin önüne geçebilir. Saat 11:09 Ay-Satürn görünümü, genel olarak başkalarıyla aramızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. İşlerimizi iyi takip edeceğiz ve planlarımızı da ona göre yapacağız. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm karşıtlığı meydana gelecek. İç dünyamızda bizi bir şeylerin aktif hale getirdiğini, yeter artık ben de önemliyim diyerek öne atılmamızı sağlayan bu enerji, bulunduğumuz yerden uzaklara gitme arzumuzu, baskılardan yılmış hayatı özgürce yaşama hevesliliğimizi işaret ediyor. Olur da  biri dur, hey ne yapıyorsun dese, pek umurumuzda olmayacak gibi. Öylesine kendimize dönüğüz bugün. Ancakhayatımız ve sorumluluklarımız söz konusu olduğunda işbirliğine açık olursak ev hayatı ve dış dünya arasındaki dengeyi sağlamış oluruz. Saat 17:53 Ay-Mars görünümü, mali konuların bilinçli şekilde ele alınması gerektiğini vurguluyor. İhtiyaçlar tabii ki önemli. Ancak bunların mutlaka bütçeniz çerçevesinde yapılmasında yarar var. Sizi bir şeyler öylesine itekler ki, onu almaktan, elde etmekten uzak duramazsınız. Fakat, eviniz, ailenizin gereksinimleri  ve finansal meselelerde Oğlaklar limitlerini aşmamaya gayret etmeliler.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Duygularınızda ve zevklerinizde bir genişleme ve esneklik söz konusu. Yardım sever duygularınızı ön plana çıkaracağınız bir gün. Maddesel yönünüzü partnerinizin kaynakları ile birleştirebilirsiniz..

2 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hali hazırda hangi yola çıktıysanız, size yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişilerlebirliği içerisine girmenizde fayda var. Ekip çalışmaları, ortaklıklar veyabirlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit geçirmeyin. Yoksa ne kendinize ne de çevrenize bir hayrınız olur. Özgüveninizi yükseltin, isterseniz aşamayacağınız engel yok.

2 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

2 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 11" R
Ay
Yay
28° 50' 28"
Merkür
Koç
16° 17' 48"
Venüs
Koç
28° 33' 41"
Mars
Balık
28° 11' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 14' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 48"
Lilith
Başak
23° 07' 06"
True Node
Koç
15° 26' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>