Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabahtan beri onu aramaya yelteniyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp tütsüyü bozacağınıza dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini sormadığınız arkadaşınız kalmadı neredeyse.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. İşinize olan hakimiyetiniz kısa zamanda bu sorunları azaltacak.

Çok zorlanarak bir araya topladığınız parayı kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Birileri sizin sabrınızın sınırını zorlamaya çalışıyor. Bugünlerde kışkırtılmaya hazırsınız, ama sabırlı ve temkinli olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne hızlı başladınız. Son zamanlarda oldukça enerjiksiniz. Bunun farkında olan arkadaşlarınız bu halinizi bir tek nedene bağlıyorlar. Aldığınız bir malla ilgili başınız dertte. Ciddi mücadele etmeniz gerekecek. Akşam davet edileceğiniz bir akşam yemeğinde, sizin de içinde olmanız gereken bir yolculuk tartışılabilir.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 14:49 olana dek etkili Ay-boşluk ilerleyişi altında Cuma günümüz başlıyor. Bu süre içinde biriyle buluşacaksanız gecikebileceğinizi düşünerek karşı tarafı bilgilendirmek, işlerinizi ona göre ayarlamakta yarar var. Eğer yeni bir şey almak istiyorsanız, ben derim ki bekleyin. Fiyat araştırmasında bulunun. Genel olarak bir kararsızlık hali söz konusu olabilir. Enine boyuna düşünmekte yarar var. Saat 12:05 Merkür-Kuzey düğümle görünüm yapacak. İş hayatımızla ilgili maaş artışı veya işimizden elde ettiğimiz kazanç meseleleri gündem maddemizde bu aralar sıkça yer alabilir. Özel sektörde çalışan bazı  kişiler  için yıllık artış payının işverenlerle görüşüldüğü zamanlardayız. Tabii ki makul bir artış bekleniyor. İş başvurularında bulunanlar için bu görünüm, mali anlamda işin şartlarını daha fazla önemseyeceğimizi gösteriyor. Hangi açıdan olursa olsun, bencil hareket etmemek, şartlara göre esnek düşünmek durumundayız. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcu geçişi,  güven duygumuzun altını, güçlü bir şekilde işaretliyor. Doğaldır ki bugün bize karşı çıkılmasını değil, gerçekten bizi anlayabilecek birilerinin desteğine ihtiyacımız var. Belki de bu nedenle çevremizdeki kişilere, eşimize bu isteğimizi duruşumuzla, tavırlarımızla ifade etmeye çalışabiliriz.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Ani davranışlardan sakınmalısınız. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyenize göre yeniden yapılandırıyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Fakat kendinizle çelişkiler yaşayabilirsiniz. Sessiz bir inceleme devresinden sonra kendinizi ortaya koymalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz. İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız. Birkaç gün için bazı kişiler sizden tamamen farklı düşünüyor ya da tümüyle sizden farklı tarafta yer alıyor olabilirler. Çok fazla ön planda olmamaya çalışın. Bazı amaçlar için çalışmanın veya yardımlarda bulunmanın size olumlu geri dönüşleri olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Oğlaklar yeni aşklara hazır olun. Her aşk evlilikle sonuçlanmayabilir bunu unutmayın. Belkide çok iyi bir dost kazanacaksınız. Sabırlı olun.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili fırsatlar elde edebilir, alım satım işlerinizin hızlandığı ile ilgili haberler alabilirsiniz. İlişkilerde değişime açık, pozitif bir gün geçirseniz de akşam saatlerinde herhangi bir konuda kendinizi suçlama eğilimi ve hatayı kendinizde aramaktan uzak durmalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz ile çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Bu faaliyetlerya da eğlence içerikli olabilirler. Tüm iletişim, etkileşim ve etkinlikler, sosyal ortamlarda kendinizi bulmanızı, geriliminizi atmanızı sağlayacaklardır.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>