Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece enerjik hissedeceğiniz ve yeni arayışlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi özgür hissetmek isteeyceğiniz bir gündesiniz ve sizi sınırlayan bağlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Duygularınızı içinizden geldiği gibi ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda bilgilerinizi ve tecrübelerinizi olumlu bir şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir vekonusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Soyut bazı fikileriniz size başarı getirebilecek şekilde kullanabileceksiniz. Genel anlamda şanslı etkiler altında olmanız çalışmalarınızdaki verimi arttıracaktır.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacağını ve paraya ilişkin bazı beklentilerinizin yerine gelebileceği bir gündesiniz. Bu konularda beklediğiniz bir haber varsa bugün alabilirsiniz yada beklentilerinize uygun gelişmelerle karşılabilirsiniz. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunmaya uygun bir gündesiniz.

Anlayış kapasiteniz artacak ve kendinizi geliştirmek konusunda başarılı olabileceksiniz. Yaşamınızın anlamını yeniden değerlendirme şansınız olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı ve enerjik bir gün geçirmeye hazır olun. Çevrenizle olan bağlarınızda bir artış var. İnsanlarla olan iletişimlerinizde bir artış olacaktır ve haberleşmelerde yoğunluk gözleniyor. Zihinsel olarak son derece üretkensiniz ve sorunlarınıza akılcı çözümler bulabilirsiniz. Bazı planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Yaşamınızda yenilikler yapmaya uygun bir gündesiniz.

26 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüzün ilk önemli görünümü, saat 05:08 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek. Bu görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca, size ev yaşamınız, ailenizle olan ilişkiniz, hayatın genelinde dayanıklılık kazandırıcıdır. Hayat zor şartlarıyla bazen nasıl da üzerimize geliyor. Bazen yılgınlık kimi zaman şartlar nedeniyle hüzünleniyoruz. Ancak bu görünüm sayesinde daha geniş açıdan bakarak duruma, neler yapabileceğimizi tespit etmek kolaylaşacak. Enerjimizi doğru manada kullanarak boş yere bize zaman kaybettiren, moralimizi bozan meseleleri bir yana koyarak tespitlerde bulunabileceğiz. İdeallerimizi, hayallerimizi gerçekleştirmek adına kuvvetleneceğiz. O zaman gelin bugün, hayatımızı bir daha organize etmek için düşünelim. Ve kendimize söz verelim. Saat 06:55 Güneş-Neptün kavuşumu, önümüzdeki birkaç gün boyunca, sezgilerimizi güçlendiren,  ideallerinizin peşinden koşmamız için bize ilham gücü verir. Çevremiz, ailemiz, yakınlarımızla ilgili şefkatli yaklaşımların işaretçisidir.  Yaşadığımız dünyanın, kurduğumuz hayallerin önüne geçmemesini dileriz. İsteriz ki artık güzel bir şeyler olsun ve gönlümüz huzur bulsun. Bu kavuşum şifalıdır. Başkalarından destek görmemizi sağlayıcıdır. Saat 10:43-27 Şubat saat 14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Yarım bıraktığınız ve işinizle alakalı her dökümanı gözden geçirebilir, rutin işlerinizi rahatlıkla bitirebilirsiniz. Bu saatler eskiyle alakalı işler için de gayet etkilidir. Ajandanızı kontrol edebilirsiniz. Ancak   yeni bir proje veya  biriçin ilk adımı atmaktan çekinmelisiniz. Sorunlarınızı ele alış biçiminiz bu saatlerde biraz gerilimli olsa da, mantıklı düşünmeniz halinde sakin kalabilirsiniz. Eksiklerinizi veya  yanlış yaptığınız işleri yine bu saat diliminde tekrar düzenleyebilirsiniz. Evde oturanlar ise, bu saat dilimi içinde sakinleşmek adına müzik dinleyebilir, diyetinizi yeniden kontrol edebilir, temizlik ve bakım, evinizin düzenlenmesi gibi işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.  Yapmaktan hoşlanmadığınız ve hep ertelediğiniz işlerinizi bu saat diliminde gerçekleştirmeniz daha kolay olabilir. Spor, meditasyon, yoga gibi faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bütün bunlar size çok iyi gelebilir. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

26 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir. Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir. Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var. Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

26 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iyimserliğiniz yüzünden gözünüzden kaçan detaylar olabilir. İyi niyetinizin suistimal edilme riski var. Sizinle ilgisi olmayan şeylere karışmayın.

26 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi yeteneklerinizin ve insanlara verdiğiniz değerin takdir edilmesini daha çok isteyeceğiniz bugün, kendinize ödül olarak küçük bir hediye alabilir, çalışmalarınızı başarı ile sürdürebilir, sosyal ortamlarda keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızın arttığı bir zamandasınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlarda, insanlarla her konuda uyumlu olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Ancak; yeni sosyal faaliyet planlarını gerçekleştirme konusunda da uyum sağlarsanız, üstleneceğiniz masraflar, biraz canınızı sıkabilir.

26 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>