Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta tatsız durumlar düzelecek. Partnerinizle birbirinizin yeni ve değişik yönlerini keşfedeceksiniz. Sürüncemede kalan ilişkiniz daha da netleşecek. Ancak sevgilinizin davranışlarının değişmesi ile hemen güvensizlik duyguları içerisine girmemelisiniz. Onunve aile yaşamında kafasına takılan ve sizi de sıkmamak için anlatmak istemediği sorunları olduğunu anlamanız gerekiyor.

İş yaşamında bugün bir zafer kazanacaksınız. Çeşitli eleştiriler veya engeller yüzünden yarım kalan işinizin sizden bir an evvel tamamlanması istenecek ve buile ilgili övgü alacaksınız. Böylece hevesle yeni projelerinize de başlayacaksınız. Önemli teklifler karşınıza gelecek. İkili ilişkilerde daha ikna edici olacaksınız. Venüskonusunda size yardımcı olacak. İş gücünüz artacak. Yoğun çalışma ortamında bile kendinizi zinde hissedeceksiniz.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

İş hayatınızda şansınızı açıldığı bugün aşk veya başka kompleks takıntılarla zihninizi meşgul etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Venüsün 10 Ocakta Oğlaka geri dönmesi ile önemli bir güç elde edeceksiniz. Fikirleriniz ve isteklerinizde tutarlı hatta ısrarcı olacaksınız. Hayatınızdaki bazı tatsızlıkların yerini huzur alacak. Önemli teklifler ve davetler alacaksınız. Arkadaşlarınızla daha çok bir arada olma şansınız yakalayacaksınız. Duygusal bakımdan daha verici olduğunuz bir gün geçireceksiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz saat 06:54 itibariyle etkili olacak  Ay-İkizler  burcu seyriyle başlıyor. Sorumluluklarınız üzerinizdeki baskısından uzak durmak isteyeceğiniz bugün,  dinlenme ihtiyacınız yüksek olabilir. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri ev içindeki hareketliliğin ve çalışma hayatınızla ilgili konularda aktif olmanın işaretçisidir. İki ayrıüzerinde çalışırsınız ve hepsini bu saatlerde bitirmeye çalışırsınız. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıtlığında, hayatın genelinde bir tatminsizlik, huzursuzluk hali var üzerimizde.  Bir yandan etrafımızda olan bitene yüzeysel bakmaya, kafamıza takmamaya çalışıyoruz. Ancak diğer taraftan zincir gibi birbirine eklenen düşüncelerin yorgunuyuz. Bugün daha fazla stres yüklenmemek için, hoşunuza giden aktivitelere yönelmekte yarar görüyorum. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, sözel iletişiminizi ön planda tutarak, etrafınızdaki insanları etkilemeye çalışmanız anlamına geliyor. Amacınız, hakimiyet kurmak ve isteklerinizin yerine getirilmesini sağlamaktır. Hatta çoğu zaman kendinizi rahatlatmak içindir. Çünkü  endişe içindesinizdir. İyi bir şeyler duymaya fazlasıyla ihtiyacınız olduğu bir günde olduğunuzu söyleyebilirim. Bazılarınız ilkdördün etkisi altında,  bir işle alakalı haber bekliyor olabilir.  Bu haberin gelmesi halinde birçok şey yerli yerine oturacaktır. Bu ve buna benzer örnekler çoğaltılabilir. Bu enerjinin bugün hissettirdiği en önemli duygu, sizi yakından ilgilendiren mevzularda rahatlamak ihtiyacınızdır. Çevrenizdeki insanların size destek olması, teskin etmesi veya isteklerinizi yerine getirmeleri sizi fazlasıyla memnun edebilir. Benim size önerim, kendi kendinizi sakinleştirerek ve durumunuzun olumlu sonuçlanacağına dair inancınızı güçlü tutarak rahatlamanızdır. Yani sizi ne üzüyorsa veya rahatsız ediyorsa bunun çözümü öncelikle sakin olmak ve dağılmamaktır. Eğer siz kuvvetli olursanız, meydana gelecek sinerji, size beklediğiniz olumlu haberleri getirebilir. Bu etki altında sabırlı olmak, inancınızı ayakta tutmak en önemli koşuldur. Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür para evinizde geri gitmeye devam ediyor. Alacaklı olduğunuz konularda bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Engeller karşısında pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çekişmeler yaşayabilirsiniz.. Sizin isteklerinizi karşı tarafın karşılayabilmesi için otoriter olmanız, bazılarını rahatsız edecektir.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var. Hangisinin en iyisi olduğuna takılıp, kendi kendinize eziyet etmenizin hiç gereği yok sanırım Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Almak istediğiniz topraktan bir malı almak için uygun dönemdesiniz, ayrıca yatırımda konusunda da şansınız oldukça yaver gidecek. Aşkta mutluluk var.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi yeteneklerinizin ve insanlara verdiğiniz değerin takdir edilmesini daha çok isteyeceğiniz bugün, kendinize ödül olarak küçük bir hediye alabilir, çalışmalarınızı başarı ile sürdürebilir, sosyal ortamlarda keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınızın arttığı bir zamandasınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem eğlence içerikli, hem dehayatıyla ilgili sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Bu ortamlarda kuracağınız iletişim ve gireceğiniz etkileşim, son derece olumlu olabileceği gibi, ileride size faydalar sağlayabilecek fırsatlar yaratma potanisyeli de taşıyabilirler.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>