Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Sevdiğiniz kişiyle düşüncelerinizi açıkca anlatabileceksiniz ve duygularınızı samimi olarak hissettirebileceksiniz. Ayrıca birlikte güzel ortamlara girme ve size zevk verece faaliyetlerde bulunma şansınız olacaktır.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece verimli olacağınız ve üzerinde çalıştığınız konularla ilgili yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle zekanızı kullanarak ilginç oluşumların içinde yer alma ihtimaliniz olacaktır. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınız yüksek olacaktır. Yeni kuracağınız iletişimler size büyük oranda şans getirecektir.

Maddi konularda kendinize yeni hedefler belirleyebileceğiniz ve yeni kazanç kaynakları sağlamaya yönelik çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda bazı yenilikler yapabilirsiniz, özellikle yöntemsel değişiklikler yapmaya yatkın olacaksınız. Bugün maddi konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

Bir süreden beri biriyle devam eden bir sorununuz varsa çözüme yönelik harekete geçmek için çok uygun bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte işbirlikleri geliştirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

yeni girişimler yapabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkiler kurabilir yada yeni bazı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir ve bir davete katılabilirsiniz. Beklentilerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz ve girişimlerinizin sonuçları olumlu olacaktır.

24 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 04:57-25 Şubat saat 06:54 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında güne uyanırken, soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Günü olumlu yönde değerlendirmek için, moralinizi yükseltecek olan her ne varsa ona yönelin. Karışık, can sıkıcı veya kafa kurcalayıcı olan meselelerden uzak durmaya çalışın. Saat 16:58 Venüs-Satürn görünümü, yuvamızı güzelleştirmek, sorunları geride bırakmak, aile içindeki paylaşımları güçlendirmek yönündeki arzularımızın işaretçisidir. Satürn bizim öz yöneticimiz olduğu için, doğaldır ki, sadakat olgusu bizim için her zaman kıymetlidir. Bu görünüm, en yakınımızda bulunan ailemizle olan ilişkimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Bir şeylerin bizi zorlamasını, fiziksel ve ruhsal anlamda yormasını istemiyoruz. Sağlıklı yaşamanın, evimizde huzurlu ve mutlu olmanın ne kadar kıymetli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sorumluluk almaktan kaçınmayan Oğlaklar, artık mutlu olmak istiyorlar. Yeteri kadar mücadele verdikleri için, şimdi onlara yardımcı olacak kişiler arıyorlar. Bu görünüm, mantıklı bir bakış açısıyla hayatı, insanları, geçmişte yaşananları ve bugünkü durumu olgun bir bakış açısıyla ele almamızda önem taşırken,  yaşça büyük veya küçük kişilerle olan ilişkimizi de gerçekçi bir şekilde görebilmemizde rehberlik edecek. Gün boyunca işlerinizi arzu ettiğiniz şekilde bitirmeniz, verimli, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

24 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, finansal değerlerinize temkinli yaklaşacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermediğiniz sürece problem olmayacağını bilmelisiniz.

24 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutininiz içinde olan işlerinizi tekrar organize etmeniz gerekebilir. Bu düzenlemeyi yaparken sizi memnun etmeyenleri veya hak ettiği kadar kazandırmayanları ön plana almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, önümüzdeki üç gün için, ilişkilerimizde veya maddi durumumuzda daha sağlıklı ve mantıklı adımlar atmamız ya da daha akılcı düşünmemiz ve planlama yapmamız için destekleyici olacaktır. Ancak, sabah saatlerinde aşırılıklardan kaçınmalıyız (çok yeme, çok konuşma, abartma, ukalalık, çok harcama, sıvı alımını abartma v.b). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

24 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi durumunuzu güçlendirmek için kullanacağınız kaynak tamamen sizinle ilgili. Çevrenizden yardım almayı reddediyorsunuz. Yalnızlıktan şikayet etmeye başladınız.

24 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz bugün, eğitimler, basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanlarında başarı ve fırsatlara açık bir zamandasınız. İlişkilerinizde ani gelişen diyaloglara açık olduğunuz bugün, ilişkilerde vehayatınızda pozitif ve şanslı bir zamanda bulunmaktasınız.

24 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

24 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>