Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınınızda yaşanan bir soruna yaklaşıp çözümüne katkıda bulunmak istiyorsunuz. Ama sorunu yaşayan kişi kendisine yapılacak uyarılara kapalı bir ruh durumu içinde. Çabanız bir işe yaramayacak.Bu günlerde bir yalnızlık duygusu yaşıyorsunuz. Hayatı paylaştığınız kişi ya da kişilerle temel sorunlar yaşamadığınız halde mutlu değilsiniz.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:41 Ay-Mars ve saat 08:27 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, cumartesi günümüzün ilk etkili enerjileridir. Herhangi bir aksama çıkmaması için baştaortaklığı olmak üzere ilişkinizle alakalı mevzularda da dikkatli hareket etmekte fayda vardır. Korunma arzunuz ve size ait olana sahip çıkma hissiyatınız bu saatlerde yoğundur. Önemli işlerinizi akıllıca gözden geçirmeniz yararlıdır. İmzalanması gereken evraklardaki hukuki haklarınızı önemseyiniz.  Birileri iyi niyetinizden yararlanabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Saat 04:58 Ay-Neptün olumlu görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmeniz kolaylaşır. Moraliniz yükselir, duygusal anlamda rahatlarsınız. Saat 08:54 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, partnerinizin size karşı duyarlı, koruyucu tarzda yanaşmasını,  sizin de onunla anlaşmaya gönüllü olmanızı sağlar. Saat 18:49 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden oluyor. İçimizden bir çok şey söylemek geçiyor.  Biz, herkesin dürüst davranmasını istiyoruz. Fakat bunu göremediğimiz için sinirleniyoruz. Saat 19:53-2 Mart saat 01:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yengeç burcundaki boşluk zamanları her zaman hassasiyet yaratır.  Güven unsuru öne çıkar. İlişkinizle ilgili bir problem varsa boşluk süresince,  kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Ben boşluk süresi boyunca rutin hayatınızda uğraştığınız işlere öncelik vermeniz taraftarıyım. Özellikle eski bir işi tamamlamak bugün mümkün. Ailenize, sevdiklerinize karşı ılımlı davranmakta yarar var. Karşıt görüşte olan kişilerin hareketlerini kafanıza takmayınız. Sevdiklerimizi koruyalım ve sahip olduklarımızın kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,  

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Birlikte ortakyaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunlar bir türlü bitmiyor. Sabırlı davranışlarınız çok önemli.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pek hoşlanmadığınız biriyle dostluğa dönüşecek bir yakınlaşmaya hazır olun. Keşke daha önce tanısaydım diyeceğiniz yeni bir arkadaşlık sizi bekliyor.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konular ve arkadaş çevrenizle ilgili problemlere ve yanlış anlaşılmalara açık bir gün geçirmektesiniz. İş hayatınızda başarılı çalışmalar gerçekleştirebilir, ancak finansal durumunuzla ilgili beklentilerinizi bugün elde edemeyebilirsiniz. Alım satım konuları ve ikili ilişkilerde özenli ve dikkatli yaklaşmanız gereken bir gündesiniz.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle bir arada olmak isteyecek, onlarla eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlere katılmak için plan yapacaksınız. Bugün gireceğiniz sosyal ortamlar, sosyal yönünüzü büyük olçüde tatmin edebilirler.

28 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 18" R
Ay
Oğlak
01° 07' 12"
Merkür
Koç
16° 20' 13"
Venüs
Koç
28° 46' 31"
Mars
Balık
28° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 14' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 24"
Lilith
Başak
23° 08' 15"
True Node
Koç
15° 25' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>